Sayfa 430/569 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Trump ile görüşmede Bozkurt reisim hünkârım bülücümin Bremen mızıkacıları ve Gara oğlanların Bozkurt vahşeti filmini ilk önce ABD de gösterime girmesini de konuşmuşlar. Ayrıca filmin galasının ABD de yapılmasını kararlaştırmışlar.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Yada ben 2017 de altın sattım 2025te aldım nasıl ama harika yatırım değil mi
    2018 de aldığım sıfır araba 1 kg altın fiyatıydı, şimdi arabam 1.5 ediyor altın alıp koysaymışım 5.2 milyonum olacaktı. şimdi 2 tane alırdı. Uyaranlarda olduydu yapacak bişey yok.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Şıtandart bir türk vatandaşının, ebediyyen anlayamayacağı cümleler ile 15 sayfa felsefe yaparak, forumdaki herkeşi alt eden EMLAK...
    ev halkına övünürken 😁

Senin videonda pc başına geçtiğimde
    bu bunun ki

https://www.facebook.com/reel/785432607428507

karpız seçiya

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    artık teknoooloociya var.

tanrıların öyle elci + kitap yollayarak işi olmaz.. herkesin elinde telefon var.

birer sms atsa.. olmadı gadgpt.com gibin bişey kursa... atayiz japonlar bile imana gelse... hayat bayram olsa.

bunu sen istedin

sözde en büyük devrimci, sosyalist, halkların eşitliğinden yana

baksan günde 5 amerikan filmini, amarika malı laptopta izler... amarikan malı telefondan kızlara mesaj atar

https://www.facebook.com/reel/2061309884620166

Çıtak kardeşim,
    linki varsa adaşıma yolladığının bi atıver gari izleyem başdan sona.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Trump ile görüşmede Bozkurt reisim hünkârım bülücümin Bremen mızıkacıları ve Gara oğlanların Bozkurt vahşeti filmini ilk önce ABD de gösterime girmesini de konuşmuşlar. Ayrıca filmin galasının ABD de yapılmasını kararlaştırmışlar.

Ovvvlum bi sekiz dokuz filmi çekicen emme 31 mi 69 mu pozisyonunda olsun karar veremedin

Saa kaç kere diycem
    Bana ihtiyacın olmuyan parayı getir deye

Hadi şindi git para bulda gel, biraz daha emcüklüycem
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    aynen,8 tl maliyetim olan altını çok yükseldi diye 26-40 arası çoğunu okuttum,40 üstü oldumu durakladım,çoluk,çocuk okulu evlendirmesi derken elde avuçte altın çok az bıraktım,sonra 160 oldumu almaya başladım 250 konuşılduğu için,onuda okuttuk,peşinden 1500 iken yine aldık oda fon olarak onunlan yola devam,şimdi 5000 tl üstünde...
    Gayrimenkul altın ve faiz aslında bunlar düşmeyen tek varlıklar bu yüzden borsa vur kaç işine daha yatkın ama onuda tutturabilirsen yoksa uzun vade hisse senedi çok zor bilinmeyeni
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    2018 de aldığım sıfır araba 1 kg altın fiyatıydı, şimdi arabam 1.5 ediyor altın alıp koysaymışım 5.2 milyonum olacaktı. şimdi 2 tane alırdı. Uyaranlarda olduydu yapacak bişey yok.
    Aynen öyle yapacak bir şey yok
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 430/569 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •