Sayfa 431/682 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. saçmalayıp durmuş bir de ispat diye tutmuş saçmalıkları peş peşe ekleyip cevap diye yazmış.

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. (AVTUR) paylarında 29/05/2017-09/06/2017 döneminde likidite sağlayıcılığı kapsamında işlem yapılmamıştır.

aç oku bari likidite sağlayıcılığı nedir diye. bir de bunun üzerinden değerlendirme yapmış yükselir diye

2. Likidite Sağlayıcılığı, dünya borsalarında da örnekleri bulunan, uygulandığı paylarda işlem kabiliyetini artırmaya yönelik bir faaliyettir. Borsa İstanbul’un 466 numaralı genelgesinde çerçevesi düzenlenmiş olan Likidite Sağlayıcılık tamamen isteğe bağlıdır. Borsa İstanbul’un Ulusal, İkinci Ulusal ve Kurumsal Ürünler Pazarında uygulanabilmekte, BİST 30 hisseleri ise kapsam dışında kalmaktadır.

Likidite sağlayıcılık; payların işlem görme kabiliyetini arttırmaya yönelik isteğe bağlı bir faaliyet olup fiyat istikrarını sağlamaya yönelik bir faaliyet değildir. Likidite sağlayıcılık faaliyetiyle, bahsi geçen payların günlük işlem hacmine ve derinliğe olumlu katkıda bulunması amaçlanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    çok sağol içim ferahladı. likidite sağlayıcılığından haberin yok ama maşaallah hissenin yönünü hep doğru tahmin ediyorsun.
    ulan terbiyesiz önce efendi ol, sen bana bunu yazmadinmi az önce, sana ne oluyorda yazıyorsun, likidite saglsyicikigini sordun bende körmusun dun yazdım okumadinmi dedim, ayrıca seni memnun etmek mi gerekiyor , 2,40 üzerinde satan daha aşağıdan alıp maliyet düşürebilir bunun dışında alim yapılması uygun değil bence, tabiki kimse kimseye göre alıp satmıyor, senin gibi mallar dışında.ukala terbiyleli olun bir, ben seni cebimden çıkartırım dallama, sen kaçın kurrasisinn.yazma cevap birdaha.

4.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    Likidite Sağlayıcılığı, dünya borsalarında da örnekleri bulunan, uygulandığı paylarda işlem kabiliyetini artırmaya yönelik bir faaliyettir. Borsa İstanbul’un 466 numaralı genelgesinde çerçevesi düzenlenmiş olan Likidite Sağlayıcılık tamamen isteğe bağlıdır. Borsa İstanbul’un Ulusal, İkinci Ulusal ve Kurumsal Ürünler Pazarında uygulanabilmekte, BİST 30 hisseleri ise kapsam dışında kalmaktadır.

Likidite sağlayıcılık; payların işlem görme kabiliyetini arttırmaya yönelik isteğe bağlı bir faaliyet olup fiyat istikrarını sağlamaya yönelik bir faaliyet değildir. Likidite sağlayıcılık faaliyetiyle, bahsi geçen payların günlük işlem hacmine ve derinliğe olumlu katkıda bulunması amaçlanmaktadır.
    ulan geri zekalı bu yazdigin goglede yazıyor kim anlar bu yazıdan salak burada. Almış googleden buraya yapıştırmış birde.

Benimki insanların anlayacağı dilden, dedimki kısaca bu tarihler arasında biz alıp satmadık işlem hacmini yüksek tutmaya çalışmadık, bizim dışımız da olan bir,şey bu demek istiyor adamlar dedim, sonrada bu tarihler arasında bunlar 14 milyon mal sattılar bunu boyle bildirmekle ne amaçlıyorlar acaba diye ekledim.bir arkadaş yarın yön ne olur dedi bende yukarı yon olur büyük ihtimalle dedim,

Ulan bir boktan anlamiyorsunuz bari bırakın da şurada insanlara biraz yardımcı olalım , bilenide kaçırırsınız siz burdan. Kimin dallamasiziniz anlayamiyorum.sizi parsylami tutuyorlar

5. 25 mayistan itibaren okuyun yani son 15-20 gunu kim ne yazmis...

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ulan terbiyesiz önce efendi ol, sen bana bunu yazmadinmi az önce, sana ne oluyorda yazıyorsun, likidite saglsyicikigini sordun bende körmusun dun yazdım okumadinmi dedim, ayrıca seni memnun etmek mi gerekiyor , 2,40 üzerinde satan daha aşağıdan alıp maliyet düşürebilir bunun dışında alim yapılması uygun değil bence, tabiki kimse kimseye göre alıp satmıyor, senin gibi mallar dışında.ukala terbiyleli olun bir, ben seni cebimden çıkartırım dallama, sen kaçın kurrasisinn.yazma cevap birdaha.
    sensin lan terbiyesiz dallama. oradan klavye delikanlılığı yapma gel yüzüme söyle bunları.

bir halttan anladığı yok gelip burada zırvalayıp duruyor.

7. [QUOTE=viva;527879]Ek 4321

en yüksek 2.43. satan oradan yok. nereden var 2.42 şimdi o satanlar istediği yerden alır mı? alır. En azından 1 tl de olabilir demedik. Neyse herkes kendi bildiğini yapsın. Alan alır satan satar bize ne.

8.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ulan geri zekalı bu yazdigin goglede yazıyor kim anlar bu yazıdan salak burada. Almış googleden buraya yapıştırmış birde.

Benimki insanların anlayacağı dilden, dedimki kısaca bu tarihler arasında biz alıp satmadık işlem hacmini yüksek tutmaya çalışmadık, bizim dışımız da olan bir,şey bu demek istiyor adamlar dedim, sonrada bu tarihler arasında bunlar 14 milyon mal sattılar bunu boyle bildirmekle ne amaçlıyorlar acaba diye ekledim.bir arkadaş yarın yön ne olur dedi bende yukarı yon olur büyük ihtimalle dedim,

Ulan bir boktan anlamiyorsunuz bari bırakın da şurada insanlara biraz yardımcı olalım , bilenide kaçırırsınız siz burdan. Kimin dallamasiziniz anlayamiyorum.sizi parsylami tutuyorlar
    ağzını topla lan gerizekalı. ceza almamak için cevap vermiyorum burada yazdıklarını yediririm sana.

Sayfa 431/682 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •