Sayfa 431/760 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Çelik halata bakın, bilici ile aynı döviz açığı vardı. 2. Çeyrekte 6,7 milyon kar etmişti. 3. Çeyrek dün akşam geldi -4,1 milyon zarar yazmış.

Ayrıca bilicinin, çelik halata göre finansal borcu çok fazla. Yüksek faizlerle finansal giderlerden de ayrıca tokat yiyebilir.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

2. (0;-5) mio arasi zarar bekliyorum 3.ceyrekte..en ufak kar ciddi momentum yaratir..5 mio zarar bile ilk dususten sonra hizli toparlanmasina yol acar cunku son ceyrek dusen kurun da etkisiyle ilk iki ceyrek gibi iyi bir bilanco gelecek..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

3. Valla bence sen bilanço okuma işini bir öğren neye göre zarar bence şirket oldukça iyi bir kar getirecek benim üstteki yazılarımı oku bir.Bence bu hisse için hiç bir şartta 1.40 altı gerçekçi değil .halka arzı 1 dolar 0lan şirketin o dönem 12 aylık karı 5 milyon bu sene sonu beklenti 20 milyon üstüt kar 4 katlamış fiyat 0.25 sent bence herkesin biraz matematik öğrenmesi lazım şu kar ve halka arz fiyatı 2 tane 4 kat eder 8 kat fiyat bu şirketin bu verilerle en az 10 tl olması lazım

4.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Valla bence sen bilanço okuma işini bir öğren neye göre zarar bence şirket oldukça iyi bir kar getirecek benim üstteki yazılarımı oku bir.Bence bu hisse için hiç bir şartta 1.40 altı gerçekçi değil .halka arzı 1 dolar 0lan şirketin o dönem 12 aylık karı 5 milyon bu sene sonu beklenti 20 milyon üstüt kar 4 katlamış fiyat 0.25 sent bence herkesin biraz matematik öğrenmesi lazım şu kar ve halka arz fiyatı 2 tane 4 kat eder 8 kat fiyat bu şirketin bu verilerle en az 10 tl olması lazım
    3.ceyrekten bahsediyorum yilliktan degil

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Tekrar buradayım 1.42
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Gerçekten şimdi baktım adam 1 şubat ile 30 nisan arası 300 bin lot mal almış ortalaması 1.90 2 arası inanılmaz bir zarar ile 8 ay sonra malları veriyo bir de bekleme maliyeti var müthiş bir hınçla dolmu olsa gerek ancak bu mal açığa çıktı ki geriye 150 bin lot daha kaldı umarım onu da verir hisseni önünü çok açacak belkide millet bu malı bekliyordu yarın tüm hisselerimi satıp donuma kadar almaya geliyorum ver bakalım böyle kelepir fiyat nerde bulunur

Fazla alacaksan farklı aracı kurumlara alışını dağıt derim.

ytd

7. Fiyat kazancı bu yıl 4 olarak hesaplamak gerekir. Malum enflasyon/mevduat oranları 25 civarında.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by İNCİKSKA Yazıyı Oku
    Fiyat kazancı bu yıl 4 olarak hesaplamak gerekir. Malum enflasyon/mevduat oranları 25 civarında.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Üstad senin Bilanço ile ilgili beklentin nedir bir de tavsiyen için tşk

Sayfa 431/760 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •