Erdoğan : Kritik ilaçların üretimine yerli firmalarımız da başladı
Erdoğan : Hastanelerimizde olağanüstü yoğunluk yaşanmıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : N95 ve N99 maskelerinin testleri bitti , en kısa sürede üretimine başlıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan :23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında 31 ilimizde sokağa çıkma yasağı uygulanacak
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan: Ramazan Bayramı öncesi normalleşme adımı atmak istiyoruz
Erdoğan : Yaptığımız kampanya 1 milyar 800 milyona yaklaştı . Buradan yardımseverlere sesleniyorum gelin bu rakamı 2 milyarın üzerine çıkaralım
Yer İmleri