Pakete göre, nisan ayı sonuna kadar yapılması gereken vergi ödemeleri ağustos ayına kadar ertelenecek, işleri duran küçük işletme sahiplerine de para yardımı yapılacak.
Hadi gözünüz aydın!![]()
Pakete göre, nisan ayı sonuna kadar yapılması gereken vergi ödemeleri ağustos ayına kadar ertelenecek, işleri duran küçük işletme sahiplerine de para yardımı yapılacak.
Hadi gözünüz aydın!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Cumhurbaşkanı açıklama yapıyor : Suriye rejiminin saldırganlığının bu dönemde arttırdığını görüyoruz , rejim buna devam etmesi halinde bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 454 artarak 24 bin 114'e yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Hasta yatağı , yoğun bakım yatağı ve solunum cihazı bazında çok iyi durumdayız .
Erdoğan : 1 milyon 65 yaş üzeri vatandaşımıza maske ve kolonya dağıtımı yapılmıştır
Erdoğan: 239 mahalle, köy veya belde düzeyinde yerleşim yeri karantina altında
Erdoğan: Gıda ve temizlik gibi temel hizmet alanlarında zincir aksamadı. Ülkemizin hiçbir yerinde bir ürünün yokluğu yaşanmamıştır.*
Erdoğan : Tedbirlerin meyvesini almaya başladık , Test sayımızı 40 bin düzeyine çıkardık. İyileşen hasta sayımız katlanarak artıyor
Yer İmleri