Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Libya'da hayatýný kaybeden MÝT mensubunun kimliðinin ifþa edilmesiyle ilgili soruþturma tamamlandý. Oda TV Sorumlu Haber Müdürü Barýþ Terkoðlu ile Genel Yayýn Yönetmeni Barýþ Pehlivan’ýn da aralarýnda bulunduðu 8 kiþi hakkýnda 18 yýla kadar hapis istemiyle dava açýldý. / CNNTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hollanda Ligi'nde 2019-2020 sezonu iptal edildi/ BeinSports
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaþkanlýðý kararýyla Türk Tarih Kurumu Baþkanlýðý'na Prof. Dr. Ahmet Yaramýþ atandý. Yaramýþ'ýn Ensar Vakfý'nýn Afyonkarahisar yönetim kurulu üyesi olmasý dikkat çekti. / Sözcü
Ýtalya 3.021 yeni koronavirüs vakasý ve 420 yeni ölüm yaþandý
Dün Ýtalya 2.646 yeni vaka ve 464 ölüm bildirmiþti.
Yer Ýmleri