Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    Merhaba, Öğrenmek için soruyorum müsadenizle, Taşıma maliyeti nasıl hesaplanıyor?
    Zararda olduğunuz fonu aldığınız günden bugüne kadar geçen süre zarfında eğer paranız örneğin ppf'de olsaydı ne kadar getiri elde edecektiniz
    Onuda hesaplayıp zararın üstüne ekleyeceksiniz

2.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Forumun bu başlığını ilk kurulduğu yıldan beri takip eder, her gün okur, nadiren yazarım. Takip etmemin nedeni saygılı bir üslup ile yapılan değerli paylaşımlar olmuştur. Ancak son dönem gözlediğim bazı şeyler şunlar: Bazı kişilerin her konu hakkında yorum yapma gayreti, sürekli yazmaları, her yazılana konuya hakim olmasa da cevap yazma, saygılı bir üslup yerine sanki mahalle arkadaşıymış gibi hitap etme, haddini aşan yazma şekilleri. Uzun yıllardır piyasaları ve forumu takip ediyor olmama rağmen, insanları yanıltmamak adına az paylaşım yapar, genelde okurum. Ve burada myfinans gibi, hellistheothers gibi ve ismini şu an yazamadığım pek çok yazar gibi hem donanımlı hem de paylaşımını esirgemeyen çok kıymetli bilgileri paylaşan değerli insanları okumak keyifli. Önceleri bu değerli paylaşımlarda bulunan kişilerin sayısı fazlaca iken şu an çok az. Sabırla soruları yanıtlayan ve zaman zaman paylaşımda bulunan bu kişilere teşekkür ederim. Yeni üyeler neredeyse invest üslubu ile yazıyor, her konuda yazma gereği duyuyorlar. Yazdıklarını sorgulamadan, her yazdıklarını ise doğru kabul ederek buraya yazıyorlar. Umut ederimki, forumun bu değerli sayfası eski kalitesine tekrar ulaşır. Sevgi ve saygılarımla...
    Sn ozdess
    Teşekkür ederim
    Elden geldikçe, aklımızın erdiği kadar yazıyoruz.
    Bir nebze de olsa faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tüm fonlar yamulacak , amerika avrupa göçük , sonucu 1 hafta sonra ancak gorecez
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Borsaya bir şey olmaz.
    Toplatırlar.
    ABD ve DAX topladı metallerde hasar var.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4. ABD borsaları haftayı 19.07.2021 - 23.07.2021 tarihleri arası;

DOW : +1,11
    SP&500 : +1,96
    NASD** : +2,83
    artışla kapattılar. P.tesi günü sanırım kur 8.50 üzerinden hesaplama yapılır.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Zararda olduğunuz fonu aldığınız günden bugüne kadar geçen süre zarfında eğer paranız örneğin ppf'de olsaydı ne kadar getiri elde edecektiniz
    Onuda hesaplayıp zararın üstüne ekleyeceksiniz
    Teşekkür ederim.

2023 hazirandan once bizim piyasalardan bir cacik olmaz

M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

7. Yeni kurulan Rpd değişken fonun kapta portföy yöneticisi Tacirler geçmişi olan Kubilay Özalp gözüküyor. Ileride performansı ile değişken fonlar arasında ilgi çekici bir fon olabilir.

8. tatil boyunca ali perşembe'nin kitaplarını okudum çok güzeldi. demiş ki dünyada tüm borsalarda bir loser grubu vardır onlara ne siz yardım edebilirsiniz ne de onlar kendine yardım edebilir, bunlar asla bitmez biri gelir biri gider. biz akıllıların işi onların katır inatlarından faydalanmak. ben de kendi fikrimi ilave edeyim, bunlar dünyanın düz tepsi olduğuna, covid aşısıyla insanlara çip yerleştirildiğine, sokak kedilerine su verirse kedilerin çoğalıp heryeri basacağına, reyizin türkiyeyi uçurduğuna ve tabiki bistin 2000-3000 gideceğine inanır işte bizim işimiz onlardan 1000'de almak, onlara 1500'de vermek. aslında herşey bu kadar basit. o yüzden sabırlı olun derim. tamam fon işi uzun vade iş de, artırma azaltma veya ilk giriş yerlerini bilme sanatı çok önemli. gidişat ortadayken niye 6 ay zarar yazalım.

Sayfa 434/1002 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •