Sayfa 434/993 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Habertürkte prof diyorki Rus oligarkların bavullar dolu parası Antalya da otellerde. Finans sistemine girmeyi bekliyor. Bende bu para sisteme bir girerse doların hali nice olur diyorum. Saygılar.
    Kıymetli kardeşim , bu rus zenginler paralarını korumak için bizi seçiyorsa bize güveniyorlar demektir. Peki bize bu kadar güvenen bir topluluk neden meyve ve sebzeleri bile geri çeviriyor ? Osmanbey esnafı battıklarını haykırırken , ticaretin durduğunu söylerken bu biraz tezat olmuyor mu ? Dedelerimizin söyleyişiyle - Ayıdan post , Ruslardan dost olmaz- . Her şey çıkar meselesidir. Lakin , orada bile bizden ne koparacaklarının hesabını yaparlar.

Ekrem İmamoğlu : İstanbul’da kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Yağışın daha da şiddetlenmesini bekliyoruz. Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmamasını önemle hatırlatırım. Bugün kar kalınlığı bazı bölgelerde 50 cm’ye ulaşabilir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

TOGAN YAYINCILIK

Liste Fiyatı: 16,67 TL

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Bu kitabın yazan kesin fetöcüdur.!!
    Bizim,Alnı secdeden kalkmayan dindar reyizimiz ve ailesine iftira atmayalım...!!
    Zaten cennetin anahtarı da bu ailede,(!) Sonra açıkta kalırız maazallah.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu kitabın yazan kesin fetöcüdur.!!
    Bizim,Alnı secdeden kalkmayan dindar reyizimiz ve ailesine iftira atmayalım...!!
    Zaten cennetin anahtarı da bu ailede,(!) Sonra açıkta kalırız maazallah.!!!
    ergün abimiz, reisin değil yüksek okul diplomasının orta öğretim diplomalarının bile sorunlu olduğunu iddia ediyor..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoğlu : İstanbul’da kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Yağışın daha da şiddetlenmesini bekliyoruz. Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmamasını önemle hatırlatırım. Bugün kar kalınlığı bazı bölgelerde 50 cm’ye ulaşabilir.
    Benim evin bölgesinde de kar bu şekilde yağıyor ise trakyaya yakın bölgelerde tahminim durum çok kötüdür..Yarından itibaren hava normalleşecek gibi duruyor ...Ana cadde ve sokaklar bu sabah tekrar tuzlandığından asfaltta kar tutmuyor ama çatılar ve kaldırımlar da ciddi kar birikmiş durumda...

Neyse a.q Herşeyin çivisi çıktığı gibi ilkbahar ayı olan Mart da kışı doyasıya yaşıyoruz...Artık Bizansın su sorunu olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim evin bölgesinde de kar bu şekilde yağıyor ise trakyaya yakın bölgelerde tahminim durum çok kötüdür..Yarından itibaren hava normalleşecek gibi duruyor ...Ana cadde ve sokaklar bu sabah tekrar tuzlandığından asfaltta kar tutmuyor ama çatılar ve kaldırımlar da ciddi kar birikmiş durumda...

Neyse a.q Herşeyin çivisi çıktığı gibi ilkbahar ayı olan Mart da kışı doyasıya yaşıyoruz...Artık Bizansın su sorunu olmaz
    Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır derler eskiler Sayın Heval...Bu arada İstanbul sıkıntılı ama Trakya nın sınıra yakın yerlerinde serin ama açık ve güneşli bir hava var...

7. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

8. Oğlum bakkala yeni yağ gelmiş:

https://twitter.com/medyanin51tonu/s...724353546?s=21

Yumulun.

Sayfa 434/993 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız