Venezuela büyük elçisi Ankara'dan ABD'yi kınamasını istemiş
Haha ne komik
Venezuela müslüman ülkesimi hamısınıa kınasın
Ayrıca Trump izin vermez ise wc bile sıkıntılıdır
Venezuela büyük elçisi Ankara'dan ABD'yi kınamasını istemiş
Haha ne komik
Venezuela müslüman ülkesimi hamısınıa kınasın
Ayrıca Trump izin vermez ise wc bile sıkıntılıdır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Wikipedia gibi bir yerden bu kadar,...
Sea Sparrow füzesi esas itibarı ile Hava savunması için hava hedeflerine karşı kullanılır, özel ayarla su üstü hedeflerine de(gemiden gemiye) atmak mümkündür,..
Muavenetin vurulması olayında bu özel ayar söz konusudur,..yani gemimiz bilerek ve istenerek vurulmuştur,..
Gemi Komutanı dahil 5 askerimiz hayatını kaybetmiştir,...22 denizcimiz ise yaralanmıştır, bunlar arasında uzuv kaybedenler, iki gözünü birden kaybedenler,.....
senelerce ABD mahkemelerinde duruşmaları yapılsada bir çoğu hak elde edememiş ABD den tazminat talepleri sonuç vermemiştir,
Türkiye Cumhuriyetinin girişimleri ise müesses nizam çizgisi nedeniyle yetrsiz kalmıştır,..
gemimizin vurulma nedenlerinden birisi Türk Deniz Kuvvetlerinin ABD ekolu savaş gemilerini terk ederek AB yapımı savaş gemilerine yönelmesi idi,...
bu hadise sonrasında ABD sözüm ona özür dilemek maksadıyla hurdaya çıkarıp rezerveye aldığı 8 adet KNOX sınıfı gemiyi ve ilki Muavenet adıyla Dolmabahçe önüne çekerek törenle Türk Deniz Kuvvetlerine teslim etmiştir,,...yedek parçalarından ise senelerce para kazanmıştır,
verdiği gemilerin ise savaş kabileyeti sınırlı idi, daha çok Deniz Altı Savunma harbi yetenekli ve bir Uçak gemisi filosunu su altından olabilecek Denizaltı taaruzlarına karşı Sonar kabileyeti yüksek savaş gemilerinden di, Türkiyenin ihtiyaçları ile alakası yoktu,..
bazılarımızın bilmeden de olsa övgüler düzdüğü ABD, ülke olarak bu şekilde yönetilen bir ülke,...çıkarlarınız uyuşmadığı anda birden ve ani en büyük düşmanınız olur,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Çok boktan adammış çok
Okudukça haydut trump iyi ki ezmiş geç bile kalmis
Venezuela da başkanlığı dönemi halk hayvanat bahçelerini basıp orda ki hayvanlar ile besleniyormis açlıktan
Birisi Victoria dayım ben gel buraya acilen indirim falan var diye çağırdı. Baktım ıhh ıhh ateş pahası. Üç senetle devam edeyim ben sonra vay ben duymadım vay cartier yok dedem ağaydı falan demesin..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar basit helekopterle geze geze adam mı alını alüminyum? Büyük resmi gördüm tırt.. adamı teslim etmişler hiç hoş olmamış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abi dünyadaki petrolün % 17'si venezuella'daymış
bu ülkedeki fakirliği görmüyor musun ?
bırak iyi oldu
otobüs şöförüne ülkemi yönettirilir... böyle cehalet olurmu ?
en kötü gavur bile cehaletten iyidir...
bırakın allahınızı severseniz yaaa
Yer İmleri