Öncelikle , hayırlı ramazanlar.
En sewdiğim ay Ramazan Ay'ıdır. ( Tüm ayları da yaşarsın. )
*** Sonda yazacağımı en başta yazayım dedim. " GENTAŞ'a güvenmiyorum ve çıkıyorum. "
En iyisi kendi bildiğinizdir.
Örnek 1 : Aselsan 20TL den 10 TL ye bölündüğünde ; önce 9,00 lara kadar düşmüştü ; oradan hereketler 47 lere kadar gitti. Bilinçli olanlar sattı. 100e gidecek diyen paragözler battı. --- 9,00 lardan bile aselsan pahalı diyenler vardı ---
Örnek 2 : KrdmD 2014 Yılının sonunda tüm ocak ları için yatırımlarını tamamlamış ve yeni yeni çalıştıracaktı 2017-18 onların yılı olmalıydı..... 1,10TL lerden alalım dedikçe " ÜSTDLAR - ÇOK BİLENLER --- bu kağıt alınır mı ne olacak ki dediler...... kağıt şu anda 5,00 TL.
Örnek 3 : THY , tam tamına 29 Ekim 2017 de almaya başlayalım ( açılıştan tam 1 yıl önce ) dedik ; Hisse sanırım 2017 eylül ortasından sonra yükselmeye başladı 9 lara geldi " ÜSTADLAR - ÇOK BİLENLER "" buradan satarlar artık dediler ,almadık/alamadık. Hisse 2018 yılı içerisinde dokunsa da 20,00TL yi gördü.
Örnek 4 : SASA , bir dostum 6,00 TL lerden abi al yat , al yat ; düşüşlere pek aldırma bekleyeceğimiz toplam 6 ay hedef 12 ler demişti. Aldık 7 lerden sattık 8 lerden. "ÜSTADLAR - ÇOK BİLENLER " olmaz gitmez yanarsınız dediler ...... Hisse 12 lere gitti. O bir dostum abi tutmaya dewam et teşvik alacaklar ; hedef 17 gibi olabilir ama 16,00 - 16,50 den satarsın dedi...... ien forumlarda ÜSTADLAR - ÇOK BİLENLER " hayır yükseliş bitti zaten 12,00 ler avbartıydı dediler ; hisse 16,50 ye kadar gitti.
Tabii ki de kazandığımız ilerlediğimiz diğer hisseler oldu Allah'a şükür
ama yine de çok sağlam değilse bilgi akışı ;
en güzeli kendi bildiğinizdir.
en iyisi orta ve uzun vadedir.
Kısa vadede 1-2-3-4-5-6 kazanırsın ; 7ncisinde yine hepsini yatırırsın ( hırs tutkusudur bu değişmez ) hepsini verirsin.
En başta yazdığımı hatırlatmak istedim " GENTAŞ'a güvenmiyorum ve çıkıyorum. "
Herkese bol kazançlar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri