Sayfa 435/652 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Antiseptikin göndderdiği bugünkü takasda işin yatırımın satışları gözüküyor
    1.92 de ikili tepe yapmış oldu senet
    İkili tepeyi geçmekte kolay değil
    İş yatırımın 79.000 lotuna satış diyorsan bilemem.
    %64 takası elinde tutuyor.Sadece kusuratlar değişiyor.
    Ayrıca eski zirve 1,92 iken yeni zirvesi 1,96 oldu.
    Yani ikili tepe yok bence.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    bu bir flama formasyonudur. kural olarak ikili tepe olamaz. ikili tepede en önemli kural ikici tepeye yükselişin düşük hacımla
    gerçekleşmiş olmasıdır. tam tersi görüntü var..
    Grafik Yorumcusu

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    muhtemelen bilanço haberini önceden alanların(1.50 seviyelerinde) kazanç amaçlı satışları geldi..( çok kısa vadede yüksek kazanç oluştu)
    Grafik Yorumcusu

4. bu kadar kar eden bir firmanın sıradan kağıtlar gibi olması şaşırtıcı.bu tip hisselerden hep çekinmişim.doğrusu almayı düşünüyordum ama satış eğilimli bir hisse görünümü nedeniyle vazgeçtim.bugün gitmeyen ne zaman gidecek.patron da demek ümidini kesmiş ki 1 milyon lot satıyor.eee ben neden alayım ki

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bu kadar kar eden bir firmanın sıradan kağıtlar gibi olması şaşırtıcı.bu tip hisselerden hep çekinmişim.doğrusu almayı düşünüyordum ama satış eğilimli bir hisse görünümü nedeniyle vazgeçtim.bugün gitmeyen ne zaman gidecek.patron da demek ümidini kesmiş ki 1 milyon lot satıyor.eee ben neden alayım ki
    Olayın özeti
    İnşallah iyi olur
    İnşallah flama formasyonu olur
    Bugün önemli
    Yukarı atmazsa sıkıntı..

6. Öncelikle , hayırlı ramazanlar.
    En sewdiğim ay Ramazan Ay'ıdır. ( Tüm ayları da yaşarsın. )

*** Sonda yazacağımı en başta yazayım dedim. " GENTAŞ'a güvenmiyorum ve çıkıyorum. "

En iyisi kendi bildiğinizdir.
    Örnek 1 : Aselsan 20TL den 10 TL ye bölündüğünde ; önce 9,00 lara kadar düşmüştü ; oradan hereketler 47 lere kadar gitti. Bilinçli olanlar sattı. 100e gidecek diyen paragözler battı. --- 9,00 lardan bile aselsan pahalı diyenler vardı ---

Örnek 2 : KrdmD 2014 Yılının sonunda tüm ocak ları için yatırımlarını tamamlamış ve yeni yeni çalıştıracaktı 2017-18 onların yılı olmalıydı..... 1,10TL lerden alalım dedikçe " ÜSTDLAR - ÇOK BİLENLER --- bu kağıt alınır mı ne olacak ki dediler...... kağıt şu anda 5,00 TL.

Örnek 3 : THY , tam tamına 29 Ekim 2017 de almaya başlayalım ( açılıştan tam 1 yıl önce ) dedik ; Hisse sanırım 2017 eylül ortasından sonra yükselmeye başladı 9 lara geldi " ÜSTADLAR - ÇOK BİLENLER "" buradan satarlar artık dediler ,almadık/alamadık. Hisse 2018 yılı içerisinde dokunsa da 20,00TL yi gördü.

Örnek 4 : SASA , bir dostum 6,00 TL lerden abi al yat , al yat ; düşüşlere pek aldırma bekleyeceğimiz toplam 6 ay hedef 12 ler demişti. Aldık 7 lerden sattık 8 lerden. "ÜSTADLAR - ÇOK BİLENLER " olmaz gitmez yanarsınız dediler ...... Hisse 12 lere gitti. O bir dostum abi tutmaya dewam et teşvik alacaklar ; hedef 17 gibi olabilir ama 16,00 - 16,50 den satarsın dedi...... ien forumlarda ÜSTADLAR - ÇOK BİLENLER " hayır yükseliş bitti zaten 12,00 ler avbartıydı dediler ; hisse 16,50 ye kadar gitti.

Tabii ki de kazandığımız ilerlediğimiz diğer hisseler oldu Allah'a şükür
    ama yine de çok sağlam değilse bilgi akışı ;
    en güzeli kendi bildiğinizdir.
    en iyisi orta ve uzun vadedir.

Kısa vadede 1-2-3-4-5-6 kazanırsın ; 7ncisinde yine hepsini yatırırsın ( hırs tutkusudur bu değişmez ) hepsini verirsin.

En başta yazdığımı hatırlatmak istedim " GENTAŞ'a güvenmiyorum ve çıkıyorum. "

Herkese bol kazançlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Bugün sular biraz duruldu. İyi de oldu.

Sayın beetlejuice

Gentaşa güvenmeme çıkma sebebiniz birazda ÜSTAD dediklerinizden mi?

Bu kadar hızlı hisseye girme çıkmak kazançtan çok genelde zarar getirir.

Gentaş bence yerinde sayıyor. Ne biryere kaçtı nede bir yere düştü.

Zaten 2017 karı 31-32 milyon

Hisse 3-4 çıkıp bu fiyata düştü desek yada 1.55 almadım. Bakın 4.00 oldu değil ki.

En büyük sıkıntı firmanın dengesiz ve tutarsızlığı

Yatırım Tavsiyesi değildir.

8. Değerli Ayyılıdx ,

Mesajınız ve bildgilendirmeleriniz için teşekkür ederiz.
    En büyük sıkıntının firmanın dengesizliği ve tutarsızlığı olduğu için çıkıyorum zaten dedim.
    Şirketin yaptığı işlere , karına , vereceği temettü ve bedelsize herhangi bir sözüm yok zaten.
    En iyisi orta ve uzun vade diye de yazmıştım zaten.

Tekrar teşekkürler.
    Herkese bol kazançlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 435/652 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •