Artan

237,70 10 10:49
43,78 10 10:49
8.585,00 9.99 10:49
39,64 9.99 10:48
15,21 9.98 10:49
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 10:49
58,85 -9.95 10:49
1,74 -9.84 09:55
7,84 -9.57 10:49
10,54 -6.56 10:49
Azalan Hisseler

İşlem

2.149.262.073,80 10:49
1.369.155.766,49 10:49
1.237.746.838,00 10:49
1.085.126.880,95 10:49
997.070.497,36 10:49
Tüm Hisseler
Sayfa 435/556 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    18 milyon lira.. İnfo hepimize ters köşe yaptı..
    kaç gundur endeks gıderken gram kımıldamayan kagıt bu gıder ne yazıklar olsun

2. Arkadaslar büyümek, pazar payı kapmak kolay bir iş değil. Hadi payımı arttırdım hop 30 50 kar edeyim diye bir dünya da yok. Benim için net kar 20 yeterli idi ama çok yakın geldi bu da kabulüm eğer sert düzeltme yapacaksa düzelttiği yerden de alırız ek sıkıntı yok en az 3 çeyrek daha buradayım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. twıterda yunus hocam a felan soralım 24 mılyon buyuk para nerde yenmiş cok bu gider

4. fintables, info trade pro, her akşam yapılan instagram yayınları meyvesini vermiş

5. Şirketin ortağıysanız gidin hesap sorun şirkete tamam ama yatırımcısıysanız sizi fiyat hareketleri ilgilendirmeli.. Bu hisse uzun süredir yürümesi gerekirken yürümedi sebebi birileri bilançoyu biliyor muydu yoksa bilanço mu görÜLmek istendi? insider olsa bugün hisse neden hareketlendi bence eksiye giderdi.. Yada bilanço iyi gelecek gibi düşündürüp malı çakmışlar da olabilir bilemiyorum tam..

İyi bilanço satış için kötü bilanço alış için kullanılıyor bizim borsada.. Yarın tahtacının istediği kadar malı muhtemelen ky verecek kârı beğenmeyip ama ben nedense ümitliyim.. Kapanışın yeşil olması ve hareketlenmesi beni olumlu düşünmeye sevk ediyor..

Benimde beklentimin çok çok altında doğru ama piyasada bir ton kişiyi infoya getirdiler, her hafta youtubeda/instagramda canlı yayınlar.. O kadar insanı getirip yorum yaptırmak vs.. Bunlar öpücükle olmuyor parayla oluyor maalesef.. Üstüne bir de uygulama var, 3-5 milyon lira verilse zaten kârın düşük olmasının sebebi direk ortaya çıkıyor ki bu uygulama sayesinde artık info ciddi bir hacim yapıyor, özellikle ismen/info hacim oranı 2'nin altında kalıcı oldu hatta 1.6'lara ulaştığı bile oldu..

Glbmd, gedik, osmen gibi şirketlerde de ciddi giderler var ancak görüyorsunuz son zamanda yaptığı primi..

Elimde hisse olduğu için olumlu bakmak istiyor da olabilirim bilemiyorum.. Fiyat hareketleri beni ümitlendirdi yoksa bilanço beklentilerin altında o konuda hemfikiriz..

Ayrıca bist komisyon oranı düşmüş viop ise arttırılmış.. Pazardan pay kapmak ancak bu şekilde olabilir, bistte birileri düşük oran ile ikna edilmiş yapacak bir şey yok..

6. 2021 4. çeyrek bilançosunu bekleyemeyene ekmek yok burda anlaşıldı. Ayrıca eskisinden nefret ettiğim halde aylarca beklediğim yeni uygulamayı pratik olmadığı için kullanmıyorum eski uygulamayla devam ediyorum malesef.
    Kocaman bir hayal kırıklığı oldu. Mecburen paylarımızı tutmaya devam edeceğiz.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

7.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Şirketin ortağıysanız gidin hesap sorun şirkete tamam ama yatırımcısıysanız sizi fiyat hareketleri ilgilendirmeli.. Bu hisse uzun süredir yürümesi gerekirken yürümedi sebebi birileri bilançoyu biliyor muydu yoksa bilanço mu görÜLmek istendi? insider olsa bugün hisse neden hareketlendi bence eksiye giderdi.. Yada bilanço iyi gelecek gibi düşündürüp malı çakmışlar da olabilir bilemiyorum tam..

İyi bilanço satış için kötü bilanço alış için kullanılıyor bizim borsada.. Yarın tahtacının istediği kadar malı muhtemelen ky verecek kârı beğenmeyip ama ben nedense ümitliyim.. Kapanışın yeşil olması ve hareketlenmesi beni olumlu düşünmeye sevk ediyor..

Benimde beklentimin çok çok altında doğru ama piyasada bir ton kişiyi infoya getirdiler, her hafta youtubeda/instagramda canlı yayınlar.. O kadar insanı getirip yorum yaptırmak vs.. Bunlar öpücükle olmuyor parayla oluyor maalesef.. Üstüne bir de uygulama var, 3-5 milyon lira verilse zaten kârın düşük olmasının sebebi direk ortaya çıkıyor ki bu uygulama sayesinde artık info ciddi bir hacim yapıyor, özellikle ismen/info hacim oranı 2'nin altında kalıcı oldu hatta 1.6'lara ulaştığı bile oldu..

Glbmd, gedik, osmen gibi şirketlerde de ciddi giderler var ancak görüyorsunuz son zamanda yaptığı primi..

Elimde hisse olduğu için olumlu bakmak istiyor da olabilirim bilemiyorum.. Fiyat hareketleri beni ümitlendirdi yoksa bilanço beklentilerin altında o konuda hemfikiriz..

Ayrıca bist komisyon oranı düşmüş viop ise arttırılmış.. Pazardan pay kapmak ancak bu şekilde olabilir, bistte birileri düşük oran ile ikna edilmiş yapacak bir şey yok..
    Bende hocama katılıyorum, şirket batmış gibi yorumlar yapıyo arkadaşlar..
    beni ilgilendiren şey hala yatırımcı sayısı ve pazar payı...
    Ayrıca nnf de artırmış info payını

8. personel gıderlerı ucmus bızıde alın barı ınfoya ne bekledık ne oldu

Sayfa 435/556 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •