Originally Posted by stockexc adamın derisini yüzerler, özderisini yatırım tavsiyesi değildir. bol şans ve kazançlarınız olsun mal ozgyodaki kadar toplu değil, bilmem anlaşıldı mı.. yani hayal kuranlar varsa diye ayıktırayım dedim
Originally Posted by stockexc mal ozgyodaki kadar toplu değil, bilmem anlaşıldı mı.. yani hayal kuranlar varsa diye ayıktırayım dedim Özgyo durum dediğiniz biraz farklı SANIRIM bir tane açıkçası yakalamışlar 10 milyon zararı varmış. O yüzden her gün tavan gidiyor
Originally Posted by oneal Özgyo durum dediğiniz biraz farklı SANIRIM bir tane açıkçası yakalamışlar 10 milyon zararı varmış. O yüzden her gün tavan gidiyor e tamam işte, mal toplu o tahtada aynı dili konuşuyoruz.. toplu olmasa 6 seans tavan zor dimi
Originally Posted by oneal Özgyo durum dediğiniz biraz farklı SANIRIM bir tane açıkçası yakalamışlar 10 milyon zararı varmış. O yüzden her gün tavan gidiyor Yalan yahu o tahtada şrfsz den başka açık yapmaz Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
hayirdir siz cikmamis miydiniz Izleyip gorelim derimi yuzuyolar mangala antrikotmu hazirliyolar
Originally Posted by Siren hayirdir siz cikmamis miydiniz Izleyip gorelim derimi yuzuyolar mangala antrikotmu hazirliyolar girer çıkarım iştahlı tahta sonuçta deriye dikkat 50+ spf tavsiyemdir deri sağlığı açısından bol kazançlarınız olsun
Originally Posted by Siren hayirdir siz cikmamis miydiniz Izleyip gorelim derimi yuzuyolar mangala antrikotmu hazirliyolar izleyip gördün mü ?
Originally Posted by stockexc izleyip gördün mü ? Satırla girdiler siz bana bakmayın MRTGG' zedeyim ben bilmem anlatabildim mi bol kazançlar
Forum Rules
Yer İmleri