Sayfa 435/748 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by kamuranaliriza Yazıyı Oku
    nerelerde oluruz
    piyasa değerimiz nerde olur
    belirsiz geleceği belirli kılmayalım.

2.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Yünsa da mal çok daha toplu tekstillerde ralli olacaksa yünsa çok kolay tavan tavan gider.
    Yünsa tavan yapmış zaten bugün. Menderes Yünsa nın yanında üst sıklettir ama Yünsa 2.16 milyar menderes 1.78 milyar. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yünsanın sermayesi düşük,tekstiller giderse yünsa , krtek, menderes ilk 3 te sıralanabilir

4. eee nerde kalmıştık

5. Az sonra Galata'nın Kürkçü Kapısı ile Azap Kapı arasındaki meyhanelerden birindeydiler. Vaftizci Ohannes meyhaneciye, "Ey barba Mihalaki! İçkiye en sıkışık zamanlarda bile benden bir kadeh olsun şarabı esirgedin," dedi. "Cebimizde artık para olduğuna göre şimdi efendin benim. Donat bakalım bize şöyle güzel bir sofra! Balıklardan neler var? Zamanı değil ama at bakalım ızgaraya üç lüfer! Taramayı ve Arnavut ciğerini de unutma. Bugün bizim için mukaddes bir gün. O yüzden papaz yahnisi de hazırla. Haydi! Getir şarapları! Doldur kadehleri! Ha! Bir somun da ekmek getir. Bayat da olsa fark etmez. Yeter ki ucuz olsun. Ama bana has ekmek getir. En beyazından, en tazesinden!"

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    eee nerde kalmıştık
    Gece yarısı ekspresi gardan bir gürültüyle ayrılır...
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    Az sonra Galata'nın Kürkçü Kapısı ile Azap Kapı arasındaki meyhanelerden birindeydiler. Vaftizci Ohannes meyhaneciye, "Ey barba Mihalaki! İçkiye en sıkışık zamanlarda bile benden bir kadeh olsun şarabı esirgedin," dedi. "Cebimizde artık para olduğuna göre şimdi efendin benim. Donat bakalım bize şöyle güzel bir sofra! Balıklardan neler var? Zamanı değil ama at bakalım ızgaraya üç lüfer! Taramayı ve Arnavut ciğerini de unutma. Bugün bizim için mukaddes bir gün. O yüzden papaz yahnisi de hazırla. Haydi! Getir şarapları! Doldur kadehleri! Ha! Bir somun da ekmek getir. Bayat da olsa fark etmez. Yeter ki ucuz olsun. Ama bana has ekmek getir. En beyazından, en tazesinden!"
    Beni tanımlayan iki kelime "Ehli işret ve şikemperver"

Bre more şarap getir !!
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

8.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Yünsa dan 2,5 kat daha büyüğüz + gıda üreticisi + 100 mv yenilenebilir enerji. =menderes
    güzel olmuş
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Sayfa 435/748 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •