Sayfa 435/1379 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 11032 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: "Yok Artıkk" Dedirten Haberler

Alıntı Originally Posted by BEYAZSAKAL Yazıyı Oku
    Hiç yakıştıramadım..

Hiçç bir şey yakışmıyorrr ...

Alıntı Originally Posted by Koray;bt11

Ünlü aktör George Clooney de 1915 Olayları'yla ilgili tartışmalara katıldı.

Güney Kaliforniya devlet radyosuna konuşan Clooney, "1915 yılında Ermenilere soykırım yapıldığını ve bunun tartışma götürmez bir gerçek" olduğunu iddia etti.

George Clooney, Ermeni diasporasının 2016'dan itibaren vereceği Aurora Uyanan İnsanlık Ödülü'nün jürisinde de yer alıyor. Ödülün seçici kurul başkanlarından olan Clooney, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenecek ve 1 milyon dolar tutarındaki ödülün kaz*****n açıklanacağı törenin sunuculuğuna da üstlenecek.

Eşi Amal Amuliddin Clooney, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e "Ermeni Soykırımı emperyalist bir yalandır" dediği için İsviçre tarafından açılan ve daha sonra AİHM'e taşınan davada, Ermenistan tarafını temsil etmişti ...
    http://www.hisse.net/topluluk/entry.php?b=6

3. Cumhurbaşkanımız işsizliğe çözüm olarak her işletmenin 2 işçi almasını istemiş....
    Benim aklıma daha iyisi geldi 4.....
    Durun, durun... 6 işçi alsınlar Çin'den işçi ithalatına bile başlarız
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

İzmir Ödemiş'de bir lisenin müdürü, okulda yapılacak veli toplantısı öncesinde 2 öğrencisi tarafından tüfekle vuruldu.
    Öğrenciler tarafından vurulan okul müdürü hayatını kaybetti.

5. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

8. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 435/1379 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •