Sayfa 435/1015 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Viop LIX

1. Maviyle düşüyorsak bi sert düzeltmek isteyebilir, yok yeşille düşüyorsak, yani 1-2, 1-2 ise, tekbirullah-i tekbira...

SP500 nereye bağlayacak bakalım mevzuyu...

XU100 Ters Skala

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yarın da 14 şubat ..bugün habire ZEN ,Aris ,blue-diamond ..cartier ..falan filan takı mağazalarından çekilmiş fotolar watsapp ıma geldi ..kara kara düşünuyordum naapcaam diye ..bugünkü kazanç ilaç gibi geldi .. bi kaç gece uğramazsam eğer- merak etmeyin diye yazıyorum
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...21#post6710221

Ben de yokum diyecem de ananemiz "çocuklara ben bakarım" demedikden sonra zor.

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Başgan o degilde;
    Dolar 31 olacak diyen bozgunculara inanmayın mümkün değil.
    öngörüsünü ne zaman güncelleyeceksin, cidden merak ediyorum
    69 yapmazsın umarım
    İşbaşına geldiğimizde USD 1.50 tl idi, biz başardık.. yola devam..
    Yakında muhtemelen 1 martta
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yarın da 14 şubat ..bugün habire ZEN ,Aris ,blue-diamond ..cartier ..falan filan takı mağazalarından çekilmiş fotolar watsapp ıma geldi ..kara kara düşünuyordum naapcaam diye ..bugünkü kazanç ilaç gibi geldi .. bi kaç gece uğramazsam eğer- merak etmeyin diye yazıyorum
    Bak dün akşam seansında 3 kontrat long attık endeksi nasilda elektrik çarpmışa çevirdiler

5. Yeni gündem bu olur.
    Şimdi Telekom, Thy, Tcell,Kozalakları vs vs alacaklar diye 5000 tane yazı çıkar.
    ............................

120 den fazla Suudi şirket Türk şirketleriyle temas kurmak için İstanbul’a geliyor.

Enerjiden bankacılığa, savunmadan havacılığa kadar pek çok alanda yatırım fırsatları kollayacak şirketler arasında Saudi Aramco, Saudi Gold Refinery, Saudi National Bank, Riyad Bank, Saudi Airlines ve Saudi Telecom Company de yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Suudi Arabistan’ın ulusal yatırım teşvik platformu Invest Saudi işbirliğinde 16 Şubat’ta İstanbul’da düzenlenecek iş forumuna; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yanı sıra, Suudi Arabistan Krallığı Yatırım Bakanı Khalid A. Al Falih ve Suudi Arabistan Krallığı Turizm Bakanı Ahmed Bin Aqil Al-Khateeb’in de katılması bekleniyor.

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Bak dün akşam seansında 3 kontrat long attık endeksi nasilda elektrik çarpmışa çevirdiler
    Tebrikler ve tüm şorterler adına teşekkürler
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Tebrikler ve tüm şorterler adına teşekkürler
    Hahaha ne demek. Benim komisyonu yollarsin her zamanki hesaba

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    980150'den alıcıyım
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Biyerlerde bi 977700 gördüydüm ����
    2 longumuzda temiz 3000 vermiş... başında olmayınca alamadık.. 4000 istedik olmadı

sonuç : başganım bu elimdeki hangi köyden ?

ben ne biliyim, kendin tuttun dersende kabul

Sayfa 435/1015 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •