Sayfa 435/1005 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Viop LXI

1. tuprs,ereğli ya da diğerleri .. 2019 lardan dan başlayan bir trend vardı..yaklaşık 10 kat diyelim bazıları biraz fazla bazıları az..
    bunun sona erdiğini gördük..demeselerde böyle yani..bu trend bitti öldü..bu kağıtların zirvesine bakın ve güvendiğiniz birkaç göstergelerle haftalık ve aylıklarına bakın, ne yapmış.. kağıt zirvede iken sana taban hareketi çizmişse gösterge işte sonun başlangıcıdır burası..kimine göre NU dur, kimine göre dalganın sönmeye başlamasıdır, kimine göre bilmem nedir..ama 2019 dan başlayan diyoruz..10 kat diyoruz..atıyorum kağıt 500 den 400 e düşmekle bu devasa dalgayı söndüremezsin..ki zaten göstegeler apaçık ortada..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. sen 5 yıl bir trend tutturacaksın..3 ayda hoop bitti diyemezsin..5 ayda da diyemezsin belki 1 senede dersin..belki..şahsen ben 2025 dip yılı olarak görüyorum..yıl sonuna kadar..6 ay dip 6 ay dipte çalışma..kriz olmazsa..olursa zaten 5500 cuk oturur

3. senaryodan çok ne var yahu..Suriyede Türkiyenin istemediği bir devlet kuruyoruz deseler ne yapacaksın..mesela..olası değil mi bu..
    yasak mı bu senaryo..olmaz inşallah tabi..ama herşey ihtimal yani..yok efendim bu hesapta yoktu mu diyecez..nerden bilecem ben bunun 2000 benzeri bir durum ile 5 yılda satın alınmadığını..o yüzden bu saatten sonra Suriye meselesi açıklığa kavuşana kadar ekonomi
    için de herşey olasıdır..

4. bozkurt emmimin dediği gibi 2 dolardan alıp 3 dolardan satamazsam bu ortamda affedersniz ama sektire sektire gitsin istediği yere..macburmuyum 10-20 kat çıkmış hisseyi taşımaya..yabancıda mecbur değil yerli de..haa o zaman herkese hitap edeceksin..etmiyor musun ..o zaman ulursun..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Kazayla Karadumanın 5600 ü tutarsa
    bi daha kürsüden kimse indiremez

Trump rallisi erken bitti..
    10 iş günü 8 eksi kapamışız..

TR'ye bakıyorsun.
    Yönetim nerede karanlık tipler varsa onlarla iş tutuyor..El sıkışıyor.
    Foto çektiriyor..Kendimizi bu seviyeye indirmeye ne gerek var?
    Hapishane de olacak adamları örgüt lideri diye bakanlıkta ağırlamakta neyin nesi??

Neyse sabah sabah..
    Son düzenleme : keremalkm; 24-12-2024 saat: 07:54.

YAzın, sığacıkta en üst katımda oturan bir genç,apartmanın elektrik parasını ödüyormuş.
    Toplamda 6 kişiyiz.. eskilerde biri. 2 ayda bir geliyor..
    Neyse ben niye ödüyorsun? Burada ,fakir mi var, hepsini ödeyipte istememen olmaz dedim..(abi aylık 50-60 TL otomat geliyor,lafı olmaz dedi)
    Bana 1 yıllık banka dekontlarını göndermiş..ödediklerini..
    Altında yatan maaşı da gördüm..
    THY'de memur .. !
    Net maaşı..147.500 TL.. (kaptan,hostes falan filan da değil..)

kamu bence iyi maaş veriyor ..

Kızıma da sordum.. tam söylemedi ama 110.000 TL civarı..
    (Doğu hizmeti,uzmanlık,sürekli nöbet falan filan.. )

TAI'de çalışan bir arkadaşımın kızı da 120.000 TL civarı.. (ODTÜ,metalurji müh)

özel sektörde bu rakamlar zor gibi..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Trump'un VERİMLİLİK BAKANI Elon Musk Fed'in ''saçma şekilde aşırı fazla personeli olduğunu'' söyledi.
    böyle bir bakanlık ivedilikle bize de şart tüm kamu kurumlarını her konuda gözden geçirecek

Sayfa 435/1005 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •