Sayfa 436/439 İlkİlk ... 336386426434435436437438 ... SonSon
Arama sonucu : 3507 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. sen buradaki yorumlara göre alım veya satım yapıyorsan Allah yolunu açık etsin üstat. hadi selametle.

2. galatasaraya kısaca şampi diyebilirmiyiz, deriz deriz. ama avrupada bir mok yiyemezse okanı ve dursunu paket ederler bu taraftarlar. dolayısı ile yine söylüyorum Türkiye şampiyonluğu bu hisseye gördüğünüz gibi prim yaptırmıyor. okan şapkadan tavşan çıkartacak ve avrupada önce gruplardan çıkacak sonra bir çeyrek final oynayacak işte o zaman hisse kımıldar. yoksa bir şey beklemeyin. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,283
    Yahu kardeşim git FB topiğine yaz bize ne senin namelerinden,sülük kene gibi yapıştın millete,milleti üstelik yanlış yönlendiriyorsun bide çıkıp ytd diyorsun,burası topik hisse bölümü,çoğu burayı okuyup bilgi alıyor,biz aldık sattık diyorsak millete yol gösteriyoruz,zaten benim kitabımda 2010 sonrası hisseyi al üstüne yat uyu tavsiyesi yok,karı gördünmü satıp başka kağıda uçacaksın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,283
    GS bu gece galip geldi yine,çünkü burası avrupa değil Türkiye bu ülkede futbol böyle gidiyor...

5. gs yi bu oyunla avrupada ezerler. annesinin liginde ancak 3 tane sallar. bu ülkedeki futbol kalitesi bu işte. eee peki milyonlarca euro yu niye harcadın diye sormazlar mı adama ? açık açık çıkın konuşun Türkiye liginde şampiyon olmak için osimeni getirdik deyin, sane yi getirdik deyin. okan buruk yatacak yerin yok. senin yerinde ben olsam bile bu takım Türkiye liginde şampiyon olur. ne ballı adamsın sen yahu....

6. gs şampiyonluğu garantiledi sayılır bugünkü prim ondan dolayı % 0,63

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,283
    Yine seriye bağladı,ama önüne takoz koyuyorlar,FB'nin yüzücü başkanı geldi yönetim el değiştirdi,guya neymiş seçimden sonra uçacakmış en aşağı 3 tavanı var diyorlardı,pek inandırıcı olmadığı için almadım,ama şimdi alırım 12.50 oldu,düşerse koy sepete,bizde sportiflerden her sepet mevcut,çünkü biz gerçek yatırımcıyız beleşide severim

8. bende gs ye geçmeyi düşünüyorum, yavaş yavaş kıvama geliyor, hiç prim yapmadı yahu

Sayfa 436/439 İlkİlk ... 336386426434435436437438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •