Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 436/952 ÝlkÝlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,481 - 3,488 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XVI (16)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    siyasetten pek anlamam ama bu arkadaþý solcu devrimci diye düþünüyordum. Dediði ABD ye biat et 850 tane hatasý bulunan üretimi durdurulan f35i al, silahlý kuvvetlerin ABD ye baðýmlý olsun, öyle olunca ekonomin de baðýmlý olsun. Bana göre s400 devrimdir abd den özgürleþmektir. silah teknolojimiz de s400 gibi uzun menzilli füzeler yapmaya evrilmiþtir iki yýla kadar envantere girecektir.
    Öte yandan Naci Aðbalýn görevden alýnmasý borsanýn ingiliz yönetiminden özgürleþmesiydi, alýn lokomotif garantiyi ne haliniz varsa görün dediler, hala da portföy azaltýyorlar %37ye geriledik.. Bizim gibi küçükler için deðiþen bir þey olmadý eskiden ingiliz düzeltirdi þimdi jöleli düzeltiyor hatta daha kötüsü. eskiden dolarý 8.50 den alýp 18e götürüp 10 liralara kadar vermiyorlardý marjlar büyüdü. rt nin adamlarý 20-30 milyar dolar kar adecek diye ülke dizleri üstüne bu kadar gereksiz yere çöktürülmüyordu. Gereksizdi çünkü merkez milyarlarca dolar sattý, þimdi durum eksi rezerv. Bu millet özgürleþmeyi hak ediyor ama bu millet ne erdoðanýn ekonomi politikalarýný ne açlýðý ne de bu devrimci solcu sanýlan yazarlarý hak ediyor. Artýk jöleli küresel hareket ediyor sistem tek elden yönetiliyor. putin sýcak mesajlar verecek deniliyor hemen borsa altýn dövizde pozisyon alýnýyor cuma günü olduðu gibi. Her þey aylar yýllar öncesinden biliniyor. Tüm sistem halký soymaya proglamlanmýþ. saðcýsý tezdir solcusu antitez, abd ab tezdir rusya çin antitez. bunlarýn tümü küreselciye hizmet eder, tüm ideolojiler küreselciye hizmet eder. saðcý ya da solcu olursan küreselciye hizmet edersin.sizler savaþýrken küreselci paralarý toplar. ideolojilerin bittiði gün küreselci de çöker iþte o zamana kadar sürüsün. (sözüm þahsa deðil)
    saygýlar..
    *Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý Originally Posted by yasemin5566 Yazýyý Oku
    siyasetten pek anlamam ama bu arkadaþý solcu devrimci diye düþünüyordum. Dediði ABD ye biat et 850 tane hatasý bulunan üretimi durdurulan f35i al, silahlý kuvvetlerin ABD ye baðýmlý olsun, öyle olunca ekonomin de baðýmlý olsun. Bana göre s400 devrimdir abd den özgürleþmektir. silah teknolojimiz de s400 gibi uzun menzilli füzeler yapmaya evrilmiþtir iki yýla kadar envantere girecektir.
    Öte yandan Naci Aðbalýn görevden alýnmasý borsanýn ingiliz yönetiminden özgürleþmesiydi, alýn lokomotif garantiyi ne haliniz varsa görün dediler, hala da portföy azaltýyorlar %37ye geriledik.. Bizim gibi küçükler için deðiþen bir þey olmadý eskiden ingiliz düzeltirdi þimdi jöleli düzeltiyor hatta daha kötüsü. eskiden dolarý 8.50 den alýp 18e götürüp 10 liralara kadar vermiyorlardý marjlar büyüdü. rt nin adamlarý 20-30 milyar dolar kar adecek diye ülke dizleri üstüne bu kadar gereksiz yere çöktürülmüyordu. Gereksizdi çünkü merkez milyarlarca dolar sattý, þimdi durum eksi rezerv. Bu millet özgürleþmeyi hak ediyor ama bu millet ne erdoðanýn ekonomi politikalarýný ne açlýðý ne de bu devrimci solcu sanýlan yazarlarý hak ediyor. Artýk jöleli küresel hareket ediyor sistem tek elden yönetiliyor. putin sýcak mesajlar verecek deniliyor hemen borsa altýn dövizde pozisyon alýnýyor cuma günü olduðu gibi. Her þey aylar yýllar öncesinden biliniyor. Tüm sistem halký soymaya proglamlanmýþ. saðcýsý tezdir solcusu antitez, abd ab tezdir rusya çin antitez. bunlarýn tümü küreselciye hizmet eder, tüm ideolojiler küreselciye hizmet eder. saðcý ya da solcu olursan küreselciye hizmet edersin.sizler savaþýrken küreselci paralarý toplar. ideolojilerin bittiði gün küreselci de çöker iþte o zamana kadar sürüsün. (sözüm þahsa deðil)
    saygýlar..
    Hakikaten siyasetten anlamiyorsunuz.

Keske bildiginiz konulari yazsaydiniz.

3.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Hakikaten siyasetten anlamiyorsunuz.

Keske bildiginiz konulari yazsaydiniz.
    Elbette. Siyasetten anlamak ile siyaseti anlamak farklý kavramlar. Teþekkür ederim.

4. Devrim akyýlýn fikirlerini dinledim bu konuda onun fikirlerine çok güvenirim dolar 16 üstünde aþýrý alým var mutlaka düzeltme gelmesi gerekir diyordu 18i gördü tabana gitti. Þimdi faiz 24e geldiðinde en fazla 13e düþer ama toparlar diyor. Benim kanaatim dolarýn 18e gitmesi spekülasyon 10 lira görmesi de öyle. Bunun üzerine savaþý krizin derinleþmesini petrol fiyatlarýný, ithalatýn dolar ihracatýn düþük euro ile olmasýný, turizm düþüþünü de ekleyecek olursak faiz 28 dahi olsa dolarýn 13.50 altýna inmesi mümkün görünmüyor. Öte yandan 10 gün kadar sonra ülkeye ciddi para giriþi bekliyorum. Küreselciler çökmemizi istemiyor ABD yakýnlaþýyor, 20 gün önce AB Türkiyeyi gri listeden çýkardý, Ab Rusya ile hava yolunu açýk tutmamýza izin veriyor, Sýrbistana ise çok büyük baský yapýyor kapat diye. Rusya ile ticaret ve iþbirliðinin çok yükselmesini bekliyorum, özellikle el altýndan satmak istedikleri mallar konusunda buna petrol dahil. Yeni swap anlaþmalarý Araplara þirket satýþlarý da bekliyorum ama bunlarýn hiç birinin de dolarý güçlü bir þekilde düþüreceðine inanmýyorum tam aksine dünya krizinin derinleþmesini2-3 ay içinde Çin ve abd emlak balonunun patlamasýný dünya borsalarýnýn düþmesini mayýs sonu gibi dolar endeksinin 110un üstüne atmasýný bekliyorum.
    Konuya cevap veren herkese teþekkür ederim.

Usta iki defa svab anlaþmasýnda ekrana bakýyordum haber gelince 3-4 kuruþ ya indi ya inmedi. Piyasa o anlaþmalarý takmýyor bile.

6.  Alýntý Originally Posted by Econfin Yazýyý Oku
    Usta iki defa svab anlaþmasýnda ekrana bakýyordum haber gelince 3-4 kuruþ ya indi ya inmedi. Piyasa o anlaþmalarý takmýyor bile.
    Bir kaç büyük anlaþma biriktiriyorlar diye düþünüyorum. 3-4 kuruþ inmediyse indirmek istemedikleri için de olabilir (algý yaratmak) yatýrýmcýlarý güvenmedikleri için olabilir ve haklýlar da. Yani hükümet çeþitli konuda cephane hazýrlýyor ama pek iþe yaramayacak diye düþünüyorum. 8-10 ay toparlayamayýz bence. mart nisan düzelir gibi görünebilir ama mayýs çöküþtür benim için

Ben gördüðümü yazdým svab etkisiz. Baþka bir þey lazým.Onu da bilmem.

Sayfa 436/952 ÝlkÝlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •