XU100,XU030 ve Haziran vade TL bazlı tarihi zirvelerini gördüler fakat sadece XU100 tarihi kapanış yaptı..vobyvade uzlaşmada 200 point eksi kapattı.
Long devam ...
XU100,XU030 ve Haziran vade TL bazlı tarihi zirvelerini gördüler fakat sadece XU100 tarihi kapanış yaptı..vobyvade uzlaşmada 200 point eksi kapattı.
Long devam ...
Hayat hoş gerisi boş
Önceden ülkede kriz olur bir gecede biterdi ertesi gün batan batar çıkan çıkardı..Bu pudra şekerleri krizi yıllara yaydı adeta..sabah akşam yumruk yiyoruz ama nakavt yok hep grogi durumdayız..havlu atanda yok..la 6 lı masa 6 tane yazarkasa alında atın bir yerlere..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
tezgahın üstüne sunulan ürünün aslında pek bi önemi yoktur, ürün niteliği anlamında yani, her piyasada her zaman hep bi hikaye olur, ama aslolan piyasanın yapılabiliyor olmasıdır.. yurtdışı korelasyonun eski gücünü kaybetmiş olması artık ağababalığın değişmiş olmasına işaret eder
eski zaman nurettinle bi görüşmemizde eski bi trade hikayesi anlatmıştı- işte kaldır indir bindir kardemir tahtasını yapıyorlar, o kadar iyi yapmışlar ki tahtayı, tahta tavan alışta milyon lot, o vakit kurallar değişik, yazdığın pasif silinemiyor, o yüzden kademelerin kalınlığı önemli.. neyse tahta tavan olmuş ama bunlarda mal kalmamış, artık aşağı istiyorlar tahtayı, arıyorlar dündar babayı sat malları diye, ikna edemiyorlar babayı.. tavan kilit milyon lot, niye satayım yarın açılışta daha iyi fiyata satarım diyo baba, nurettin tehdit ediyor- bütün tavana açığa satacam vermezsen diyor, baba ikna oluyo .. tabii dündar abinin yancısı bol, onu takip eden yancılar da veriyor, bizimkiler agresif açığa satışla yangına benzin dökmek şeklinde gelişen sekans tahta eksi kapatıyo, falan.. bunların tarzı biraz vahşidir
100 oktan benzin koydum makineye pala enjektorleri temizledi ise yarın bizi egzozdan ata ata yardirmasi lazım.
Yok gene çekmez ise bi en az 2850 beklentim var sonrasına orada bakarız.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri