Originally Posted by
renkly1i
2 yıldır kira vermeyen, ayrıca site olduğu için yakıt ve aidat ücretlerini de verdiğim kiracımın kapısını bugün Avukatım çalmış. 15 günlük süre vermiş. Çıkmazsanız zorla çıkarılacaksınız demiş.
6 aydır telefonlarımı açmayan kiracının oğlu hemen aradı. Hala beni kimse çıkaramaz diyor. Ben haklarımı biliyorum diyor.
Daha sonra avukat aradı. Siz kadına anlaşalım diye teklifte bulunmuşsunuz. Kadın bunu kötü niyetli algıladığı için sizi mahkemeye verecekmiş. Ayrıca kocası 3 ay sonra hapisten çıkınca sizi öldürecekmiş diyor. Ne diyorsun devam edelim mi diyor. Bende devam edin 15 gün sonra bu iş bitmiş olsun dedim. Kadının bi kocası var. bi hapiste bi dışarda bende anlamadım.
Bakın burası çok önemli kirasını vermeyen adamı 2 yılda ancak çırabiliyoruz. Kirasını vereni çıkarmak imkansız bence.
Bakıyorum hala emlakçının gazıyla, kırtasiyeden aldığı kira kontratıyla hiç araştırmadan ek tedbir almadan hop diye kiraya verenler var.
En güzel ev kiracısız ev, ama madem veriyorsun önlemini al kardeşim.
2109119DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kira geliri için veya kira ile konut kredisi taksiti öderim diyenler için duvara asılması gereken bir vaka olmuş.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri