Sayfa 436/470 İlkİlk ... 336386426434435436437438446 ... SonSon
Arama sonucu : 3754 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Türkiye ve Almanya nüfusları eşit gibi.

Almanya'daki durum;

1 Berlin BE 3,596,999
    2 Hamburg HH 1,808,846
    3 München BY 1,478,638
    4 Köln NW 1,017,355
    5 Frankfurt HE 743,268
    6 Düsseldorf NW 611,258
    7 Stuttgart BW 610,458
    8 Leipzig SN 598,899
    9 Dortmund NW 598,246
    10 Bremen HB 575,071

TOPLAM: 11,635,000 kişi

Almanya'nın en büyük 10 şehrinin hepsini toplasan İstanbul kadar yapmıyor.

https://www.citypopulation.de/en/germany/cities/

Bu aslında bir milli güvenlik meselesidir.
    BMW, Mercedes i üreten Almanlar salak değil ki...

Nüfusu dağıtınca göç, bölgesel işsizlik, trafik sorunu olmuyor.

Trafik çok önemli bir mesele.

Zira insan yaşamından yiyor. Yani sizin verimliliğinizle doğrudan ilgili.

Üstelik mal ve hizmetlerin maliyetine önemli düzeyde etki yapıyor.

Dahası ve en önemlisi sizin toplam ülke enerji maliyetinizi önemli ölçüde aşağı çekip hava kirliliğini önlüyor. Biz ise Araplara fazladan her yıl onlarca milyar dolarlar aktarıyoruz. Bu parayı aktarmasak zaten cari açık sorunu çözülür.

Üstelik kozmopolit bir alanda her türlü uyuşturucu, mafya şebekeleri, bölücü örgütler takip edilemediği için fink atıyor.

767 bin m2 vatan toprağı olup kaynaklarını bu kadar kötü kullanan başka bir ülke yok.

Atatürk döneminde yerinde kalkınma için Köy Enstitüleri kurulmuştu.

Sağcıların değer verdiği Adnan Menderes bunları kapatıp yerlerine imam-hatiple doldurdu.

Demiryolu değil emperyalist ülkelerin pazarı olsun diye karayoluna önem verildi.

Zira araba satılmak zorundaydı.

Yatırımlar hep büyük kentlere yapıldı.

Ve köyden kente göç ile kentler gecekondularla işgal olundu.

Sonra bunlar yeşili olmayan sıkışık düzende apartmanlarla dolduruldu.

Hala bir şey değişmiş değil.

İstanbul un nüfusunu min 2 milyon daha artacak kanal projesi gündemde.

Sağdaki Siyasetçiler Betona, ranta doyamıyorlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Konut satış sayısının en fazla olduğu iller sırasıyla 26 bin 320 ile İstanbul, 14 bin 916 ile Ankara ve 8 bin 583 ile İzmir olurken, en az olduğu iller sırasıyla 89 ile Bayburt, 99 ile Tunceli ve 121 ile Hakkari olarak gerçekleşti.

İlk elde 49 bini aşan satış
    Türkiye genelinde ilk el konut satış sayısı kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 61,7 oranında artarak 49 bin 274 oldu. Toplam konut satışları içinde ilk el konut satışının payı yüzde 32,2 oldu. İlk el konut satışları ocak-kasım döneminde ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 24,2 oranında artarak 407 bin 832 olarak gerçekleşti.

İkinci elde satışı 100 binin üzerinde
    İkinci el konut satış sayısı kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 64,6 artarak 103 bin 740 oldu. Toplam konut satışları içinde ikinci el konut satışının payı yüzde 67,8 oldu. İkinci el konut satışları ocak-kasım döneminde ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 13 artışla 857 bin 556'ya yükseldi.

deprem bölgesindeki teslimler bu listelerde olmaz devraldıktan sonra satarsa ancak o zaman girer listeye
    En çok konut satılan ilin 10 yıllardır hiç değişmemesi ama yinede haber değeri taşıması çok ilginç, Bunun yerine 1000 kişiye düşen satış adedine göre falan hesaplasalar daha mantıklı olmaz mı?

2109119DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    En çok konut satılan ilin 10 yıllardır hiç değişmemesi ama yinede haber değeri taşıması çok ilginç, Bunun yerine 1000 kişiye düşen satış adedine göre falan hesaplasalar daha mantıklı olmaz mı?

Bence mantıklı olmaz.Orda haber değeri olan şey en çok konut satılan il değil,o il elbette hep istanbul olacak,haber değeri olan şey istanbulda satılan konut sayısı ve o rakamın geçmiş aylara yıllara göre kıyası.İstanbuldaki konut satışı hem nicelik olarak hem nitelik olarak emlak sektörünün gidişatını belirler.Yoksa misal 1000 kişi başına en çok konut bartında hakkaride artvinde diye sırasıyla haberleştirseler hepimiz için vakit kaybı olur,kafa karıştırıcı olur.

4. 2 yıldır kira vermeyen, ayrıca site olduğu için yakıt ve aidat ücretlerini de verdiğim kiracımın kapısını bugün Avukatım çalmış. 15 günlük süre vermiş. Çıkmazsanız zorla çıkarılacaksınız demiş.
    6 aydır telefonlarımı açmayan kiracının oğlu hemen aradı. Hala beni kimse çıkaramaz diyor. Ben haklarımı biliyorum diyor.

Daha sonra avukat aradı. Siz kadına anlaşalım diye teklifte bulunmuşsunuz. Kadın bunu kötü niyetli algıladığı için sizi mahkemeye verecekmiş. Ayrıca kocası 3 ay sonra hapisten çıkınca sizi öldürecekmiş diyor. Ne diyorsun devam edelim mi diyor. Bende devam edin 15 gün sonra bu iş bitmiş olsun dedim. Kadının bi kocası var. bi hapiste bi dışarda bende anlamadım.

Bakın burası çok önemli kirasını vermeyen adamı 2 yılda ancak çırabiliyoruz. Kirasını vereni çıkarmak imkansız bence.

Bakıyorum hala emlakçının gazıyla, kırtasiyeden aldığı kira kontratıyla hiç araştırmadan ek tedbir almadan hop diye kiraya verenler var.

En güzel ev kiracısız ev, ama madem veriyorsun önlemini al kardeşim.

5. Geçmiş olsun,

Bende 3 kuruş kiraya oturan kiracıma kızıp duruyordum...

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    2 yıldır kira vermeyen, ayrıca site olduğu için yakıt ve aidat ücretlerini de verdiğim kiracımın kapısını bugün Avukatım çalmış. 15 günlük süre vermiş. Çıkmazsanız zorla çıkarılacaksınız demiş.
    6 aydır telefonlarımı açmayan kiracının oğlu hemen aradı. Hala beni kimse çıkaramaz diyor. Ben haklarımı biliyorum diyor.

Daha sonra avukat aradı. Siz kadına anlaşalım diye teklifte bulunmuşsunuz. Kadın bunu kötü niyetli algıladığı için sizi mahkemeye verecekmiş. Ayrıca kocası 3 ay sonra hapisten çıkınca sizi öldürecekmiş diyor. Ne diyorsun devam edelim mi diyor. Bende devam edin 15 gün sonra bu iş bitmiş olsun dedim. Kadının bi kocası var. bi hapiste bi dışarda bende anlamadım.

Bakın burası çok önemli kirasını vermeyen adamı 2 yılda ancak çırabiliyoruz. Kirasını vereni çıkarmak imkansız bence.

Bakıyorum hala emlakçının gazıyla, kırtasiyeden aldığı kira kontratıyla hiç araştırmadan ek tedbir almadan hop diye kiraya verenler var.

6. Namaz kılan yahudi kölesi.

https://www.facebook.com/share/r/14b6zTbYYW/

Vakıflar Genel Müdürlüğü Fatih Bölge Şefliğininden

İstanbul'un Göbeğinde

Mısır Çarşısında

GECEKONDU Uygulaması ?

Nerdesin Ekrem Başkan ?

Nedesin Fatih Belediyesi ?

Fotoğraftaki o yerin Kiracısı Osmanogullari Kuruyemis firması böyle bir şeye cüret edemiyeceğine göre ?

8.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    2 yıldır kira vermeyen, ayrıca site olduğu için yakıt ve aidat ücretlerini de verdiğim kiracımın kapısını bugün Avukatım çalmış. 15 günlük süre vermiş. Çıkmazsanız zorla çıkarılacaksınız demiş.

Kira geliri için veya kira ile konut kredisi taksiti öderim diyenler için duvara asılması gereken bir vaka olmuş.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 436/470 İlkİlk ... 336386426434435436437438446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •