Originally Posted by
renkly1i
2 yýldýr kira vermeyen, ayrýca site olduðu için yakýt ve aidat ücretlerini de verdiðim kiracýmýn kapýsýný bugün Avukatým çalmýþ. 15 günlük süre vermiþ. Çýkmazsanýz zorla çýkarýlacaksýnýz demiþ.
6 aydýr telefonlarýmý açmayan kiracýnýn oðlu hemen aradý. Hala beni kimse çýkaramaz diyor. Ben haklarýmý biliyorum diyor.
Daha sonra avukat aradý. Siz kadýna anlaþalým diye teklifte bulunmuþsunuz. Kadýn bunu kötü niyetli algýladýðý için sizi mahkemeye verecekmiþ. Ayrýca kocasý 3 ay sonra hapisten çýkýnca sizi öldürecekmiþ diyor. Ne diyorsun devam edelim mi diyor. Bende devam edin 15 gün sonra bu iþ bitmiþ olsun dedim. Kadýnýn bi kocasý var. bi hapiste bi dýþarda bende anlamadým.
Bakýn burasý çok önemli kirasýný vermeyen adamý 2 yýlda ancak çýrabiliyoruz. Kirasýný vereni çýkarmak imkansýz bence.
Bakýyorum hala emlakçýnýn gazýyla, kýrtasiyeden aldýðý kira kontratýyla hiç araþtýrmadan ek tedbir almadan hop diye kiraya verenler var.
En güzel ev kiracýsýz ev, ama madem veriyorsun önlemini al kardeþim.
2109119DG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kira geliri için veya kira ile konut kredisi taksiti öderim diyenler için duvara asýlmasý gereken bir vaka olmuþ.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri