Sayfa 437/674 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 5386 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. https://www.youtube.com/watch?v=3Hg7238xttI

Gerçekten döviz KKm yerine borsaya gelen yatırımcıya çok yazık ediliyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Tekfen zarar açıkladı , Aselsan tekfenden fazla düştü , hisse tahta yapıcıların ellerinde kısmen toplu olsa böyle satamazlar , büyük ihtimal çok dağınık ve umurlarında değil , hisse sanırım küçük yatırımcıda çoğunlukla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn Sanberk, % 30 yabancı payı yani yaklaşık 195-200 milyon civarında. Önceden yazdım dağılımını ve bilgiler güncel. Kalan dolaşımdaki 390 milyon lotun aşağı yukarı 180 milyon lotu kadar yaklaşık 45 hesapta yerli olarak. Geri kalan küçük yatırımcı tabiri olanlar. MKK ya bakın oradan da bazı bilgilere ulaşırsınız. Bu kağıdı kaldıracaklar belli. Geçmiş gönderimde sorduğum soruya bir arkadaş cevap vermiş ve yanlışta söylememiş. Ne yazık ki geçmişte de olduğu gibi biz o ağaların keyfini bekleyeceğiz özetle. 2017 tepesini neredeyse ortalamada 2022 gibi gördük. Bu ne hesap oldu şimdi ?? Bu kağıdın değeri para babası üç beş tane zibidinin
    elinde ve bunu yıkmayı işi olarak görmeyen müdahale etmeyen bir yönetim var. En şaklaban kağıtlar bile geri alım açıklıyor, bizim ağalardan ses yok. Ses edeni de kapının önüne koydular( İstifa etmişmiş, külahıma anlat )

Bunu CİMER e cevabının ne geleceğini bile bile aslanlar gibi yazdım. Aselsan yatırımcı ilişkilerine de bir kaç toplu mal taşıyan arkadaş toplanıp yazdık. Genel kurul da söz alan o eczacı arkadaş da farklı kanallardan dile getiriyormuş. Tüm küçük yatırımcılar olarak bunu sorgulayın kardeşim ve gerekin başvurularınızı yapın. Bu şirket ortak sermayemizin sesi. Haaa bırakın bu işleri deniyor ise o zaman halka arz ne iş ???.. Neden 2. sefer halka açıldın ??

TVF, BES alımları diğer kağıtlarda varken bunda yok, geri alım açıklamak yok, saldım çayıra Mevla'm kayıra ne güzel..

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=3Hg7238xttI

Gerçekten döviz KKm yerine borsaya gelen yatırımcıya çok yazık ediliyor.
    Aynen öyle maalesef Sn Lunar..Bazı arkadaşlar Sudan da neler olduğunun farkında bile değil. TÜRKİYE nin Sudan da ki menfaatlerini ve hesaplarını hiç umursamadıkları gibi oradaki küresel güç odaklarının siz kimsiniz de bize iş koyuyorsunuz sopasını fark etmiyorlar bile günlük hayatlarında. Halbuki TÜRK DEVLETİ güç kazanamaması için malum odaklarca her türlü bastırılmaya çalışılıyor. Bu boyunduruğa karşı duracak olan TÜRK DEVLETİ dostlar. Tayyip, Ali, Veli her ne kadar önemli de olsa bunlar geçicidir, aracıdır ve hangisi bizi yüceltirse baş tacıdır. Altın çamurda da olsa altındır. Su akacak yatağını bulacak, sağduyu galip gelecek başka yol yok.. Hamaset filan değil bu iş TÜRK DEVLETİ nin var olma mücadelesidir ve Aselsan da bunun bir bacağıdır..

Kesinlikle siyasi olarak yorumlamayın yanılırsınız. AKLIN YOLU BİR....

4. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

ASELSAN yatırımcısının parasının erimesini ve sebeplerini, bu yaşanırken baykarın ve benzeri özelellerin nasıl zenginleştirildiğini daha önce uzunuuzn anlattığım için tekrara gerek yok. Senin bana cevap yetiştirmenede gerek yok. Artık emin ol tarafsız değilim. Bana kulağını kapatan , duymazdan görmezden gelen bu aç gözlülerin gitmesi için herşeyi yapıyorum. Beni dinleyen dikkate alanda çok etrafımda. Parayı hep kendine yontunca drfolsun gitsinler diyor doğal olarak insanlar. Uyarıları dikkate almıyorlar ise bedelini ödesinler. Umarım defolup giderler.

6. İsmi ve varlığı gereksiz olan birisinin son birkaç postunu okuyan birisi bile buraya ASELSAN için değil, siyaset için yazdığını bilir ve anlar. Aselsan ve Baykar aslında konu değil, konu siyaseten nefret edilen insanlara, hisse ve temettüyü vesile ederek nefret kusmak, çok bariz... Yahu siz buraya yazmayan ama sessizce yazılanları okuyan insanları aptal mı sanıyorsunuz? Kendi zeka seviyesini çok yüksek zannedip, başkalarını "göbeğini kaşıyan cahiller" olarak gören zihniyetin durumu ortada işte.

Lunar Soul kardeş de efendice ve saygılı bir şekilde konuyu devamlı siyasetten Aselsan ile ilgili gelişmelere çekmeye çalışan paylaşımlar yapsa da, her yapılanı küçümseyen, aşağılayan ve bir şekilde itibarsızlaştıran bir üslup ile yine siyasete çekenleri görüyoruz. Ve bunların da kimlerin temsilcisi olduğunu ve kimin ağzıyla konuştuklarının da farkındayız.

Söylediklerinizin hiçbir kıymeti yok, ederi sıfır, ömrünüzü fesatlık için heba edin siz... Bu millet ve bu devlet, cebini ülkesinden çok sevenlerin omuzunda yükselmedi, malını mülkünü evladını ve canını feda edenlerin omuzlarında yükseldi ve yükselecektir.

Aselsan gibi ülkemizin değerleri tıpkı "yara alan gaziler ile can veren şehitler gibi" geç de olsa güç de olsa ülkede ve dünyada muzaffer olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti de tüm insani ve islami değerleri ile ilelebet payidar kalacaktır. "İyi niyetli imiş gibi davrananlar" da içinde bulundukları çamurda cebelleşip dursunlar ...

7.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    ASELSAN yatırımcısının parasının erimesini ve sebeplerini, bu yaşanırken baykarın ve benzeri özelellerin nasıl zenginleştirildiğini daha önce uzunuuzn anlattığım için tekrara gerek yok. Senin bana cevap yetiştirmenede gerek yok. Artık emin ol tarafsız değilim. Bana kulağını kapatan , duymazdan görmezden gelen bu aç gözlülerin gitmesi için herşeyi yapıyorum. Beni dinleyen dikkate alanda çok etrafımda. Parayı hep kendine yontunca drfolsun gitsinler diyor doğal olarak insanlar. Uyarıları dikkate almıyorlar ise bedelini ödesinler. Umarım defolup giderler.
    Ne diyorsun sen ya. Taraf ol ama yeri burası değil bunu anlaman için daha ne olması lazım.

Bir soru sordum sana buralarda riw riw ediyorsun.

Bu vize serbestisi için masada AB ile son 2 madde var. Bunlar ne yaz buraya herkes bilsin ne olduğunu.

Senin var ya kafa gidik gözün birilerine düşmanlıktan kör olmuş gerçeklikten kopmuşsun haberin yok.

Bak ben sana bir ders vereyim; Aklın sıra bizide senin bazı yanlışlarını yüzüne vuruyoruz diye Sayın Kılıçdaroğluna senin Erdoğana duyduğun gibi kin ve nefret duyuyor sanıyorsun herhalde ;

Ben çevrem dahil kimsenin oyuna karışmam burada kimsenin oyu da beni ilgilendirmiyor ama şahsım adına 14 mayıs günü seçimi kim kazanırsa kazansın Sayın Kılıçdaroğlu da kazansa artık devletin başı olmuş olur hiçkimseye hakaret ettirmem.Tabii ki eleştiri olur ama hakaret edenin ben karşısında dururum.Beni isimler değil o makam ilgilendiriyor. Sen bunu anlayabilecek kavrayabilecek durumda değilsin.

Ama Devletin ya da karar merciinin ya da bak laf ettirmediğim Haluk Görgün'ün bu hissede yatırımcılara reva gördükleri doğru değil. Ama burada senin derdin bu değil orası kesin artık.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 01-05-2023 saat: 12:07.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Kafa gidik ?
    Nefret kusmak ?
    Göbeğini kaşıyan cahil?
    Nasıl bir karakter sıkıntınız var sizlerin ?
    Hiç birinize yönelik yazmadım lafa atlıyorsunuz. ASELSAN eşittir siyaset şu an. Daha önce dediğim gibi baykarla ve diğer özellerle alakasını uzun uzun yazdım tekrar etmeyeceğim. Ruh hastası mısınız nesiniz.
    İktidara daha önce birçok kez oy vermiş birisi olarak sözlüyorum. Bu sefer kaybetmesi için çalışacağım. O kafanızı çalıştırın sadece kkıçtaroğlu yok iki aday dhaa var. Sizinde gözleriniz kör olmuş çok fazla halktv yada Ahaber veya cahil cühels YouTube kanalları izlemeyin, akıl ve ruh sağlığınıza zarar veriyor gördüğüme göre

Sayfa 437/674 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •