Sayfa 437/1003 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop XLII

1. Su an kkmde bulunanlar toplu olarak ciksa bunun hazineye ve mbye yukleyecegi kulfet super bonodan az olmaz . Dolar yukseldikce hazinenin yuku zaten artiyor . Kkm dekilere odeme o kadar odeme yapmak yerine cikar bonoyu hem imfye gittiler dedirtmezler , hem de super bononun getirecegi yuku gelecek olan iktidar oder . Abkaya katiliyorum imf konusunda , imf gelirse istedikleri gibi at oynatamazlar , ayrica imf demeycek mi faizleri artir diye ? Secim oncesi vatandas dolar kuruna bakar hazinenin faiz yukune siradan vatandas bakmaz .

2. Seçime giden yolda
    Süper bono mu daha yıkıcı olur
    İmf mi
    Bence bonoyu çıkartırsa iktidar açık ve net baraj altı kalır

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Seçime giden yolda
    Süper bono mu daha yıkıcı olur
    İmf mi
    Bence bonoyu çıkartırsa iktidar açık ve net baraj altı kalır
    Kkm de isin kaymagini bankalar yiyor , mevduati banka kullaniyor daha yuksek faizle kredi veriyor , kur farkini ise devlet oduyor . Bono cikarsa parayi devlet kullanir ve secim oncesi ulufe dagitir gibi harcar o parayi .

4. Vallahi arkadeşler
    Geçmişte gördüğüm neye hayır dediyse başkan onu yaptı
    Örneğin papazı vermem diyordu
    Örneğin Araplar bitti diyordu vb vb
    O yüzden olabilir yani

5. Ortamala 13 tlden kkmye gecmis birine odenecek faiz sene sonunda dolar 20 tl olmasi durumunda %53 ( bunun yaklasik %15 ini banka odeyecek ) zaten halihazirda %40 a yakin kur farki odemis oluyor kullanamadigi para icin . Ben olsam %50 yillik faizle 6 aylik bonu cikartirim secim oncesi o parayi da kendim kullanirim .

6. Şahsi düşüncem
    Geçmişten mimli geliyor süper bono
    Ben çıkmaz diyorum
    Ha çıkarsada fakiri daha fakir zengini daha zengin ettikleri bir düzen kurarlar
    Sandıkta gömeriz

7. Yılanoğlu boz
    Euro al
    Daha mantıklı duruyor

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    IMF, imkansız...IMF, 100 TANE YASAL DÜZENLEME İSTER.Her israfa,zamma karşı çıkar...onu geçin..

İMF dense Ülkeye altından oluşan küçük meteor düşmesi daha yüksek ihtimal.
    IMF imkansız değil.
    Zamanında IMF’ye bir dünya borç verdik. Şimdi paramızı geri alıyoruz denilse % kaç İnanır sizce.

Sayfa 437/1003 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •