Daha fazla uzatmayacağım.
Yaşım 51. Bugüne kadar hep en kötüsünü düşünerek yaşadım. Bunun bir çok faydasını gördüm.
Biraz önce yazdığım gibi 1993 yılından beri borsadayım. Halen ayaktayım.
Ben nasıl sizin başka birisi için yazdığınız yorumdan dolayı sizin kafa yapınızı sorgulamıyorsam, sizin de benim veya
bir başka forum paylaşımcısının yorumlarından dolayı kafa yapısını sorgulama hakkınız yoktur. Bu bana yapılıyorsa ben bunu hakaret kabul ederim. Dediğim gibi forum sakinlerini rahatsız etmemek için daha fazla bu konuda yazmayacağım.
Forum sakinlerinden özür dilerim.
Saygılarımla,
Epeydir yazmıyordum yazmayıda düşünmüyordum. Ama burada bilgi adı altında bilgi kirliliği yapılıyor. Diyelimki yeni şirket bazılarının bahsettiği şekilde kuruldu ve bir İşc ye birde yeni şirket hissesi verildi ve Bistte işlem görmeye başladı. Mevcut işbankasının bilançosunu oluşturan iştiraklerin konsolide bilançoda tam konsolidasyon ile gösterildiğini söyleyebilirmisiniz. İşbankasının özkaynaklarında gösterilen rakam tüm iştiraklerini güncel özkaynaklarını yansıtıyormu. Eğer bilançonun ön açıklama sayfasına bakılırsa görülecektirki tam konsolidasyon yaklaşık 10 adet finans şirketini kapsıyor. Çünkü bilanço yapıları bankayla uyumlu. Diğer tüm iştiraklerinin öz kaynakları İşbankası bilançosunda nasıl gösteriliyor?. Bunuda bir açıklayıverinde aydınlanalım. Yeni şirket kurulduktan sonra hem İşbankasının tamamen kendine ait ve yeni kurulan şirketin bilançolarını görmeden fiyat belirlemek doğmamış çocuğa don biçmektir. İşc 12 yeni şirket 10 tl den işleme başlattınız. Böyle olması halinde dahi bu fiyatlarda hem işbankası hemde holding kalırmı. Milletin aklıyla oynamayın.
Yer İmleri