Bu FORDUN ROIC i nedri acaba? investin yıllıklandırılmışı yüzdde 4,7 gösteriyor trendingview yüzde 37 bu kadar tutarsızlık nasıl olur?
investing ROIC
Ford Otomotiv Sanayi AS IBSE:FROTO 4.7%
trendingview ROIC
37,32
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
investing ROIC
Ford Otomotiv Sanayi AS IBSE:FROTO 4.7%
trendingview ROIC
37,32
Stockkeys ROIC
15,25
ya her finansal veri sağlayıcıda farklı sonuç var bıu ne iştir Gürsel kardeşim gene iş başa düşüyor DEDİM BİRAZ ÇALIŞTIM... BENDE DE SONUÇ stockkeyse yakın :D ROIC I neyse bir şekilde veriyorlar wacc portada hiç görünmüyor
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
birazdan FORD yatırım ilişkililerine bu ne rezalet diye duyuru mahiyetinde bir mesaj atacağım benden iyi biliyorlardır ya ben gene de hatırlatayım dedim operasyonel kar hala yatırım maliyetlerini karşılamıyor ve genel anlmada hem net kar hem oprerasyonel kar yatırım amliyetlerinin altında ya şirket kötü yönetili,yor ya da yatırımlar henüz tam anlamıyla meyve verebilmiş değil
Yer İmleri