Sayfa 437/645 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 5155 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Flama dalgalaniyor, bayrak diregi kadar mesafe yukari gidebiliriz, flama yukari gecilirse ki su dakikalarda ust sinira geldik. Direk boyu 9000-9700 gibi goruyorum ben...

Yani aralik kasimdan daha iyi, ocak araliktan daha iyi olacak.
    Kapanisimiz acilisimiza yakin bir yerden oldu.
    Kararsizlik gostergesi.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Bu FORDUN ROIC i nedri acaba? investin yıllıklandırılmışı yüzdde 4,7 gösteriyor trendingview yüzde 37 bu kadar tutarsızlık nasıl olur?

investing ROIC
    Ford Otomotiv Sanayi AS IBSE:FROTO 4.7%

trendingview ROIC
    37,32
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by dudu Yazıyı Oku
    kapanisimiz acilisimiza yakin bir yerden oldu.
    Kararsizlik gostergesi.
    bist tam sınırda buranın üstüne atmadan bi şey çıkmaz bi şey çıakrsa da ford ayak uydyrsa bari gerisi mühim değil betası 0,90
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    Bu FORDUN ROIC i nedri acaba? investin yıllıklandırılmışı yüzdde 4,7 gösteriyor trendingview yüzde 37 bu kadar tutarsızlık nasıl olur?

investing ROIC

trendingview ROIC
    37,32

stockeys..twitter dan takip et..şaşma..iyidirler..enteresan veriler sunuyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

stockeys..twitter dan takip et..şaşma..iyidirler..enteresan veriler sunuyorlar

investing ROIC

trendingview ROIC
    37,32

Stockkeys ROIC
    15,25

ya her finansal veri sağlayıcıda farklı sonuç var bıu ne iştir Gürsel kardeşim gene iş başa düşüyor DEDİM BİRAZ ÇALIŞTIM... BENDE DE SONUÇ stockkeyse yakın :D ROIC I neyse bir şekilde veriyorlar wacc portada hiç görünmüyor

6. birazdan FORD yatırım ilişkililerine bu ne rezalet diye duyuru mahiyetinde bir mesaj atacağım benden iyi biliyorlardır ya ben gene de hatırlatayım dedim operasyonel kar hala yatırım maliyetlerini karşılamıyor ve genel anlmada hem net kar hem oprerasyonel kar yatırım amliyetlerinin altında ya şirket kötü yönetili,yor ya da yatırımlar henüz tam anlamıyla meyve verebilmiş değil

7. bist100
    9360 lara değdiği an çalışacağı şekil bu.
    akabinde göstermelik yükselir ve nihayet 9200 leri vurur..
    zaten vurması da lazım..
    işte ondan sonra Dudu nun flama oluşur ve çalışır.
    bknz. fosforlu kalem

8. FENERİ BIRAK ŞİRKETLERİNE BAK

ÇALIŞMADA BİLANÇO VE GELİR TABLOLARI VERİLERİ İÇİN FİNTABLES BİLANÇO VE GELİR TABLOLARINDAN YARARLANILMIŞ YILLIKLANDIRILMIŞ VERİLER KULLANILMIŞTIR.

Sayfa 437/645 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •