Hayırlısı olsun bilançonuz , gecen sene ile aynı hemen hemen pek fark göremedim.....
Hayırlısı olsun bilançonuz , gecen sene ile aynı hemen hemen pek fark göremedim.....
Haklisiniz garan01 gapli acilisa da gerek yok zaten ama bence kapasite artisi ihtimali de var..bilanco yuksek kur farki giderini telafi etmis orasi cok net..mutlaka olumlu yansimasi lazim..bu bilanco kesinlikle 1.4x lari haketmiyor..1.7-1.8 lerde olsaydi durum farkli olurdu tabi..ama hakki kesinlikle bu fiyatlar degil..sirket 2 p/e ye dustu ustelik aysonu temettu verecek..tutmalari kolay degil..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
55 milyon tl finansman gideri ödediği halde 13 milyon tl kar,,,daha ne olsun,,böyle şirket nerde var,,,şimdi görev spekde.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Geçen yılın 12,aylık satışlarını 9 ayda yakalamış,,üstelik satılan malın maliyeti de düşmüş.
Tablo çok olumlu.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Şirket yatırımlarını tamamladığında deli kar yazması işten bile değil,,,hisse durur durur birden everest tepesi yapar,,,sabır eden kazanır gibi görünüyor.
Satışlara şimdi baktım. Resmen %50 artış var. Favok 2 kat artmış. Nihai karın düşük çıkmasının sebebi tamamen kur farkı zararı. Eğer sene sonu döviz kurları bu seviyede kalırsa ilave 6 milyon kar olacak yani toplamda 25-30 milyon arası kar demek. Döviz kurları yıl sonuna doğru atak yaparsa kar yine düşer. Aslında tam ortada bir durum var.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri