Bu arada eşleşme 7112 ile 0,51de.. alışta bekleyen 235 adet..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Teşekkürler kardeşim, beni aşar😁
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Şu YİP işlemlerine bir ayarlama yapmaları gerekiyor.. Teaadüfen BİMEKSe baktım.. fiyat 27... eşleşme öğleden sonra 2 milyon lot ile 0,33te tavandaydı.. bir o kadar da alış bekleyen vardı...şimdi baktım eşleşme 28, satışta 250 bin bekliyor..adamlar istediği gibi at koşturuyorlar bu YİPte..tam vurgun yapma yeri
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
kapta haber yok mu beyler...iyi veya kötü..hiç farketmez..insan akstrasyon arıyor...
Şöyle ben imana geldim.Çok pişmanım,Selim Hocayı üzdüğüm için,krediler çekip ,hisseme yatırım yapıp ,anassını ağlattığım için çooookkk pişmanım diye bir haber gönderse...
(Şaka bir yana ,aylar önce dediğim üzere ,olmazda yazmış olayım.. zararımı çıkartsa üstüne 100 kat para kazandırsa da ömrüm boyunca onu hiç affetmem.AHİRETTE İKİ ELİM YAKASINDADIR....
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Hocam aynı duyguları taşıyoruzAyrıca Gören de ne sağlam kağıt, iflası tınlamadı,hemen toparladı kendini falan diyecek...
Yer İmleri