Sayfa 439/467 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon
Arama sonucu : 3735 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Konuya aciklik getirmek icin sunuda ekleyim

Denize ne kadar yakinsa o kadar iyi veya pahali olur diye bir mantik yok. Cunku genelde denize yakin yerler ayni zamanda eski mahalle oluyor. Her eski mahallede eski binalar yikilip yenisi yapilmiyor bunun sebebini bende bilmiyorum.

Cunku mantiken gelir seviyesi yuksek insanlarin denize yakin mahalleleri sececegini dusunursunuz ama oyle olmuyor ve linkteki gibi iki arada bi derede kalmis mahalleler olusuyor. Bu tur mahallelerde ev fiyatlarinin artmasinin tek yolu bir muteahit gelecek yikip yenisini yapacak ama evler bitisik nizam burada ve dik yokus bir yer. E yeni bina yapsan adam o kadar parayi verip cok dusuk gelirli insanlarla yasamak istemeyecek vs vs vs
    çoğunun koop arsası ve iskansız olması vs vs vs...

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çoğunun koop arsası ve iskansız olması vs vs vs...
    İskansizi bilmiyordum

Koop arsasından kasıt nedir?

3. Koop=Kooperatif
    Sahillerde Çanakkale'de mesela var böyle

4.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Koop=Kooperatif
    Sahillerde Çanakkale'de mesela var böyle
    kooperatif olmasinin sakincasi nedir?

yaw ne diyeceksin deniz kenarı koop arsasında villası olanlara.. arsayı ve villanı bana ver gel sana 2+1 daire vereyim mi diyeceksin.

biraz düşünerek sor yaw.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaw ne diyeceksin deniz kenarı koop arsasında villası olanlara.. arsayı ve villanı bana ver gel sana 2+1 daire vereyim mi diyeceksin.

biraz düşünerek sor yaw.
    hatlar karisti sanirim

Satin almak istedigim evin kooperatif tarafindan yapilmis olmasinin sakincasi acisindan sormustum

takas yada muteahhite arsa vermek falan dusunmemistim

7. gecen yaz oludeniz de kotu bir tatil yaptim. kotu dedim cunku acaip kalabalik ve igrencti hic eski hatirladigim gibi degildi

Ama sonra civarindaki koylere bakinca esasinda cok guzel yerler varmis farkina vardim. Kelebekler vadisi arkasinda denize yakin koylerdeki evlere bakiyordum ve karsima su ev cikti

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...26826711/detay

google maps ten bakinca koylerin etrafinda insaatlar goruyorsunuz ama oralarda iskan imar olmasi imkansiz gibi cunku dagin tepesinde bazi araziler

Simdi bu evin tapusu var ama bazi araziler var tarla vasfinda diyor. O kadar hizli gelisiyorki ve nufus o kadar hizli artiyorki eninde sonunda tarla larada imar cikar diyorum. Bu konuda tecrubeliler yazabilirmi?

Yahudiler icin hep imari cikmamis ama cikmislarin dibinde arazi alip beklerler denir. Simdiki millet cin gibi bize kalmaz boyle yerler ama hem yatirim olsun hemde arada gidip cadirimi kurarim veya karavanla giderim diye dusundum

8. İmar çıkacak diye tarla alınır m ya?
    Ömrünün kaç yılı kalmış zaten?
    İnsanları anlamıyorum. Belki 3 yıl sonra yeni binaya dönüşebilecek eski bir binadan daire almak herkese öcü gibi geliyor, ama tarla konusunda herkes büyülenmiş gibi umutlu nedense.

Sayfa 439/467 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •