Sayfa 439/1005 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Viop LXI

1. https://x.com/bosunatiklama/status/1...CeScCs5eQ&s=19

Adam teşhisi koymuş. E bize düşen de gereğini yerine getirmek artık

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    her kesime ölme eşşeğim ölme yaz gelecek çayır çimen bitecek
    cık,cak,cuk başka birşey yok hepsinde sonuç hayat pahalılığı , benim anlamadığım şimdi bu kadar yanlış ekonomik politikalar yürütülmüş ve halk birikimlerinden olmuş hala aynı kişiler düzelticek diye bekleniyor
    bu iştede bir gariplik var.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Gün içi tırt sabah 10-11 arası akşam 16.30-18 arası
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    her kesime ölme eşşeğim ölme yaz gelecek çayır çimen bitecek
    Memed abi bizim keyifler iyi, ilerde sizin de ahali olarak eyiii olacak demiş..

Çok gevezelik ettik gene..

Neyse ben gidem de dışarda belediyelerin kurduğu yeni yıl ağaçlarına zarar vereyim biraz..Göğsüm imanla dolsun...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cık,cak,cuk başka birşey yok hepsinde sonuç hayat pahalılığı , benim anlamadığım şimdi bu kadar yanlış ekonomik politikalar yürütülmüş ve halk birikimlerinden olmuş hala aynı kişiler düzelticek diye bekleniyor
    bu iştede bir gariplik var.
    bir tutam ota oy veren çok olunca ne beklersin ki? vatandaş hala hastahane - yol - köprü yaptı der bilmez ki köprünün ayağı bir tarafına girdi bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. İris Cibre ��
    @iriscibre
    20 Aralık haftası brüt rezervde 7 MLR USD'lık bir gerileme göreceğiz.
    Net döviz pozisyonunda ise altın hariç 2,5 MLR USD'lık kötüleşme gerçekleşti.
    Net pozisyon 34,7 MLR USD
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Fahrettin Altun
    @fahrettinaltun
    Balıkesir’in Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Balıkesir’e doğru yola çıkmışlardır.

Sayın Cumhurbaşkanımız 12 kardeşimizin hayatını kaybettiği ve bizleri derinden yaralayan bu elim hadise ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmekte, ilgili tüm kurum ve kuruluşlardan devamlı surette bilgi almaktadır.

Kazanın hemen ardından başlatılan soruşturmanın selameti ve vefat eden kardeşlerimizin ailelerinin hassasiyetine halel gelmemesi için, dezenformasyon içerikli, doğrulanmamış paylaşımlara ve manipülatif içeriklere itibar edilmemesi; doğru bilgiye ulaşmak için resmi kurumlarca paylaşılmış ve teyit edilmiş bilgilerin takip edilmesi büyük önem arz etmektedir.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Balıkesir’imize ve aziz milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerimizi iletiyorum.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    20 Aralık haftası brüt rezervde 7 MLR USD'lık bir gerileme göreceğiz.
    Net döviz pozisyonunda ise altın hariç 2,5 MLR USD'lık kötüleşme gerçekleşti.
    Net pozisyon 34,7 MLR USD
    Dövizimiz var ki satıyoruz efendim.
    Perşembe faizleri indirirse (ki ihtimal vermiyorum) şak şuk bir miktar daha satarız.

Sayfa 439/1005 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •