Sayfa 44/814 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 345 - 352 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. evet hatırlıyorum o arkadaşı. yapı kredi olduğunu bilmiyordum sadece.

2. Ayrıca ziraatten de yaklaşık 50k kadar başka bir ky sattı ona da selam ediyorum ) bi dostumuz daha 60k kadar satti ona da selam ederim kısacası kendi aralarında bariz şekilde paslasirken son 1 ayda 500.000 e yakın benim bildiğim ky satışı oldu yeni gelen ky olmadığına ve hergecen gün azaldigimizi da dikkate alırsak alan kim acaba hayırdır son 3 gündür 40 kademesinde 100.000 ve 300.000 arası bekleyenler kim neyin peşindesin benden kaçmaz ayrıca bazı kurumlar sırf yükselmesin derdinde özellikle oyak pazartesi 45 den aldigi 97k civarı lotu ve salı 41 den aldığı 43 k lotu toplamda 140.000 i neden dün ve önceki gün 40 dan verdin anca top çevirin bakalim yalnız bir durumu da belirteyim marbas da işlem yapan elemani ayın elemanı sececem 1 kademe trade ederek anaparasini 2 ye katlamıştır heralde la olm 1 kademeye trade edeceksen bas git hisse mi yok kafayimi çizdin garip walla neyse asla ytd ;)

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ne kadar güzel kimsecikler kalmamış seviyorum böyle havaları tam haberlik yarın türk-arap ekonomik forumu için hazır istanbula araplar gelmişken keşke birine verip geçseler yazdıklarım hayal ürünü temenniler olup asla ytd

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Ne kadar güzel kimsecikler kalmamış seviyorum böyle havaları tam haberlik yarın türk-arap ekonomik forumu için hazır istanbula araplar gelmişken keşke birine verip geçseler yazdıklarım hayal ürünü temenniler olup asla ytd

sn airforce sanki teknik de bunu soyluyor gibi) işler mi belli olmaz tabi ama 0.44 uzeri kapansa cikacak gibi de duruyor

5. Bu batık hissede alan küçük yatırımcı varmıdır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by isaacx Yazıyı Oku
    sn airforce sanki teknik de bunu soyluyor gibi) işler mi belli olmaz tabi ama 0.44 uzeri kapansa cikacak gibi de duruyor
    O zaman bi grafik at da keyfimiz yerine gelsin dostum istersen özelden de atabilirsin merak ettim asla ytd

7.  Alıntı Originally Posted by kay66 Yazıyı Oku
    Bu batık hissede alan küçük yatırımcı varmıdır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yenimisiniz eski mi, eskiyseniz nickiniz nedir acaba...

8. haberler zaten düştü bu dün bugün bu hacimler neden sanıosunuz. 1. haberi dün paylaşmıştım. bu da 2. si: Manevi patronumuz GS başkanı olacak heralde TRNSK ı batırmak istemez. bu kadar basit. YTD

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...yorum-40403223

Sayfa 44/814 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •