Sayfa 44/466 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 345 - 352 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. 1- 75.5 milyon tl kar açıklanan bilançoyla aynı gün açıklanan sadece fabrikalarından birinde bulunan eski bir hattın bakıma alınması haberi, sonuç : hissede %29 değer kaybı 2.70-1.93

2- Temettü vermiyorum haberinin üzerine zaten kapalı olan hattı kapalı tutacağını duyurdu. Bunu da bu sefer ne hikmetse bilanço açıklamadan 2 gün önce yaptı. Sonuç: hissede %11 değer kaybı 2.22den 1.98 e

Şimdi ben bu temettü işini Spk ya zaten şikayet ettim, adamların esas sözleşmelerine dahi bir gram saygısı yok. Gerekli görüyorsanız siz de yazın. Fazla söze gerek yok, yönetim bunu bilinçli yapıyor olayların gelişim sırasından belli. Hepimizin tepki göstermesi hakkını araması gerekiyor, yoksa milyonlarca tl kar da açıklasa, karton hatlarına 65 milyon tl gibi coşkunç bir rakam yatırım da yapsa ben bir hattımı kapatacağım dediğinde hisse kafa üstü çakılabiliyor. Kontrol bizim elimizde diyorlar, kontrolün spk, vergi dairesi gibi kurumlarda olduğunun şirkete hatırlatılması şart!
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

2. Tire hissesinde bu denli marjlı seanslar bişeylere gebe olmasa yapmazlar.
    Tire de katakulli ve ketenpere bitmez kulağım sağır gözüm kör kendi adıma.

3.  Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    1- 75.5 milyon tl kar açıklanan bilançoyla aynı gün açıklanan sadece fabrikalarından birinde bulunan eski bir hattın bakıma alınması haberi, sonuç : hissede %29 değer kaybı 2.70-1.93

2- Temettü vermiyorum haberinin üzerine zaten kapalı olan hattı kapalı tutacağını duyurdu. Bunu da bu sefer ne hikmetse bilanço açıklamadan 2 gün önce yaptı. Sonuç: hissede %11 değer kaybı 2.22den 1.98 e

Şimdi ben bu temettü işini Spk ya zaten şikayet ettim, adamların esas sözleşmelerine dahi bir gram saygısı yok. Gerekli görüyorsanız siz de yazın. Fazla söze gerek yok, yönetim bunu bilinçli yapıyor olayların gelişim sırasından belli. Hepimizin tepki göstermesi hakkını araması gerekiyor, yoksa milyonlarca tl kar da açıklasa, karton hatlarına 65 milyon tl gibi coşkunç bir rakam yatırım da yapsa ben bir hattımı kapatacağım dediğinde hisse kafa üstü çakılabiliyor. Kontrol bizim elimizde diyorlar, kontrolün spk, vergi dairesi gibi kurumlarda olduğunun şirkete hatırlatılması şart!
    Yol veriyolar Tireye yukardakiler yoksa yapamazlar...

Şikayet edelim kayda geçer...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4. Düşürseler mal kaybedecekler çıkarsalar nefisleri pis
    Arkadaşlar speğinde işi zor bea

5.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Tire Genel kurulu ne zaman arkadaşlar kimler katılacak GK..

27,05,2019 diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam

7.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Yol veriyolar Tireye yukardakiler yoksa yapamazlar...

Şikayet edelim kayda geçer...

şirketin şikayetlik bir durumu yok gibi..Burda sorun şirketlerin kapa yolladıkları haberde seçtikleri başlıklar.."faaliyetin kısmen veya tamamen durması yada imkansız hale gelmesi" başlığı yollanan haberle uyumlu değil aslında..Burda firma eski verimsiz olan ve kar marjı düşük olan kağıt üretim makinasını kapatıp daha karlı olan mukavva işine yoğunlaşacaz demek istiyo,ama seçilen başlık fabrikalar kapanacakmış gibi bir algı oluşturuyo..SPK'ya öneri formatında "imkansız hale gelmesi" gibi ağır bir başlık yerine, "verimlilik ayarlaması" veya benzeri başlık seçeneklerin arttırılması ile ilgili öneri yazılabilir...
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

8.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    şirketin şikayetlik bir durumu yok gibi..Burda sorun şirketlerin kapa yolladıkları haberde seçtikleri başlıklar.."faaliyetin kısmen veya tamamen durması yada imkansız hale gelmesi" başlığı yollanan haberle uyumlu değil aslında..Burda firma eski verimsiz olan ve kar marjı düşük olan kağıt üretim makinasını kapatıp daha karlı olan mukavva işine yoğunlaşacaz demek istiyo,ama seçilen başlık fabrikalar kapanacakmış gibi bir algı oluşturuyo..SPK'ya öneri formatında "imkansız hale gelmesi" gibi ağır bir başlık yerine, "verimlilik ayarlaması" veya benzeri başlık seçeneklerin arttırılması ile ilgili öneri yazılabilir...
    Bu pozitif bakış açısı ve doğru öneri alkışa değer. Tebrik ediyorum. Tire'de en keskin viraj 1. çeyrek bilanço sonuçları ile dönülecek. Burada gelecek olumlu bir sonuç 3. çeyrek ve dönem sonu ile taçlanacağını umuyorum. Mumla aranacak noktalardayız. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışanların ellerinde başka koz kalmadığına inanıyorum.

Gene de borsada herkes nasibi kısmeti neyse onu yer. Benim derdim ''Şişman Kadınla''

''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''

Katolik Nikahlı Entrika

Sayfa 44/466 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •