Sayfa 44/338 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 345 - 352 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Hergun düşüyoruz, bistın tamamındakı hisseler nerdeyse yarı fiyatına düştü , tekrar aynı sevıyeye gelmek için %100 yapmalı.

Herşey durulmadan hisse alınmaz gibi normal gunlerden geçmiyoruz.
    Bu nasil birsey 1 lira mi olacak kagit nasil.is

2.  Alıntı Originally Posted by Harunhan Yazıyı Oku
    Bu nasil birsey 1 lira mi olacak kagit nasil.is
    Anadolu da 565 bin lot ile cıty 457 bin lotu olanlar düşünsün en buyuk zararı onlar yapıyor onlarında kım oldugunu bılıyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Anadolu da 565 bin lot ile cıty 457 bin lotu olanlar düşünsün en buyuk zararı onlar yapıyor onlarında kım oldugunu bılıyorsunuz.
    İsmail abi onlarin ortalamalari bence sandigimizdanda dusuktur al satlarla loot miktarlarini arttirdilar epeyi,biz napicaz hic bilmiyorum resmen iflas.ettik nasil.kurtulacaz bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Harunhan Yazıyı Oku
    İsmail abi onlarin ortalamalari bence sandigimizdanda dusuktur al satlarla loot miktarlarini arttirdilar epeyi,biz napicaz hic bilmiyorum resmen iflas.ettik nasil.kurtulacaz bilmiyorum
    al sat yapamazlar patron malı ordakıler en son aralıkta sattılar bır kısmını.En az 6 ay daha burdayız o bellı oldu, Bu fiyatlardan satılmaz tek umudumuz bedelsiz artık.

5. Yarın en sevdiği ve 3 yıl boyunca kıpırdamadığı 2.700 değerini görebilir. Yarın kademeli alışa başlıyorum. Uzun vade içindir. YTD. YTD YTD

6.  Alıntı Originally Posted by phantom2 Yazıyı Oku
    Yarın en sevdiği ve 3 yıl boyunca kıpırdamadığı 2.700 değerini görebilir. Yarın kademeli alışa başlıyorum. Uzun vade içindir. YTD. YTD YTD
    kırılmayan bir kafamız kaldı dikkali olun yinede :-)

7. 5.5 ortalamayla 55000 lot sattım. hedefim aynı paraya en az 100 bin lot veya daha fazlası. 3 yıl bekleyebileceğimi baştan kabul ediyorum.Sağlam şirket ama YTD.

8. Kâr payı dagitilmayacakmış

Sayfa 44/338 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •