Sayfa 44/1012 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    kalanlarıda gitti. .elimde hisse kalmadı hamdolsun .. viop cephesinde sabahki kısalar var (9089) bir mıktar ..ama zerre ümidim yok onlardan .. ytd
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    aynı şekilde (ümitsiz) devam ... kısa vade ayılığa giriş yapmış oldum hemde yine hiç hesapta yokken .. kısmet hayırlısı .. .. ilave olarak xbank grafik doygunluğa ulaşmış olabilir gibime geliyor ... günlük yüksek 8975,41 kısa vadeli (belki orta vadeli) bir tepe etiketini hakediyor gibi . ..ytd.cümleten iyi akşamlar ...
    aynı.. değişen bişey yok ben cephesinde.. xbank zayıf... dun etiketleme yapmış idim.. ytd

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. Pis yedili ve sahiti tebrik ederim ikiside kazandı. Biri sattı sattığı düşmüş diğeri tutuyor tuttuğu yükselmiş. Ben de yeni uyandım elimde bişi olmayınca yorgunluğu atayım dedim öğlene kadar yattım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pis yedili ve sahiti tebrik ederim ikiside kazandı. Biri sattı sattığı düşmüş diğeri tutuyor tuttuğu yükselmiş. Ben de yeni uyandım elimde bişi olmayınca yorgunluğu atayım dedim öğlene kadar yattım
    Evet direk -3 açtı Salih ağabeyim ..de .. araba almak için sattım .
    Nasip ve kısmet sadece bildiğimden değil.Teşekkürler yine de ağabeyim.
    istediği kadar düşse de yerine koyacak nakit olmayacak sattığım hisseyi ki ben çok ama çok az hisse ile ilgiliyimdir .

Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    topik gitmiş ya bende gezmeye gidiyorum...

gideyimde biraz sanayide çene yapayım...
    Sen gidersen abi sıkıntı olur o zaman bende beklerim. Sen her gittiğinde kırmızı oluyoruz

Salih abi sende hep geç geliyon ortamlara
    Yavuz abi Hayırlı olsun
    Ceryanlı mı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Salih abi sende hep geç geliyon ortamlara
    Yavuz abi Hayırlı olsun
    Ceryanlı mı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi üç gün uyuyacak kadar yorgunum. İlgili olduğum kağıtlar yakın zamanda %100 yapmış birinin elinde patlar bunlar.

7. Bozkuş ne edelim elimiz cibimizde bekliyok. Ariston abinin borusu ile Ayhan başkanın borusu uçmuş

8. Hanıma altın bilezünk borcun neyim varsa öde, fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 44/1012 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •