Sayfa 44/1003 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Murat Sagman
    @muratsagman
    Yabancı yatırımcı aradığımız ve beklediğimiz bir dönemde TÜSİAD’a yönelik başlatılan yargıyı etkileme soruşturmasında TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ömer Aras ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarıldı ve iki başkana, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ömer Aras, aynı zamanda Katarlı QNB Bank Yönetim Kurulu Başkanı ve artık toplantılara Katar’a gidemeyecek. Katarlılar bu toplantıları Türkiye’de yapmak zorunda kalabilir. TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’da, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Johannesburg'da katılacağı G20 Hazine ve Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısı başta olmak üzere birçok yurtdışı etkinliklere katılamayacak.
    Son düzenleme:
    ÖS 1:06 · 24 Şub 2025
    ·
    10,8 B
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    15s
    İYİ Partili Cenk Özatıcı: (AKP'ye geçen vekiller)

"Eğer kalk dendiğinde kalkmayı, otur dendiğinde oturmayı, konuş dendiğinde konuşmayı, sus dendiğinde susmayı kabul ediyorsanız Erdoğan size rütbe veriyor.

Türk milliyetçisi olamazsınız, saray milliyetçisi olursunuz."
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1893763013754159111

Bu iyi partili kardeşi ara ara tv denk geldikçe izliyorum donanımlı bilgili ve bozmazsa kendini ağzı güzel laf yapıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yavaş el be heyvaan....

petkoşu fena üddüm..

senin adına sevindim.

valla palaneneye helal olsun
    bükemediğim eli öptüm, Petkoş ta iyi dayak attı.

aldığım tüm primleri geri aldı, yetmedi bide üstüne benden bi o kadar para aldı.

mart vadede gene oynaşacaz başka çare yok.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sıradaki gündem gelsin o zaman diyelim..Hemen bulurlar yeni bir konu.

İmamoğlu Türk mü yoksa İsrail li mi aslında bu konu araştırılmalıdır. Gidip de İsrail li ye oy atmasın halkım
    Derler ki perşwmbe yada cuma ankarada ki biri hakkında kendilerine göre yeni bir bomba piyasaya sürülecekmiş.
    bir halt olacağı yok.

PALA fazla hareket etme..SAVCI kapıda bekliyor...Kendine gel!

6. https://www.sozcu.com.tr/arac-muayen...i-oldu-p142670

Araç muayenesini artık TÜVTÜRK yapmayacak: İhaleyi kazanan yeni şirket belli oldu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    Merkez net döviz pozisyonu Çarşamba ve Perşembe işlemlerinde, altın etkisi hariç, 3,6 MLR USD bozuldu
    14 Şubattan beri bozulma 4,6 MLR USD

Pozisyon 56,3 MLR USD'a geriledi (61.3 MLR rekor seviyeydi)
    Perşembe günü fazla likiditedeki 200 MLR TL'lik geri çekilme de Merkezin USD satışı kaynaklı

püf diye gitmiş para
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Murat Sagman
    @muratsagman
    Yabancı yatırımcı aradığımız ve beklediğimiz bir dönemde TÜSİAD’a yönelik başlatılan yargıyı etkileme soruşturmasında TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ömer Aras ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarıldı ve iki başkana, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ömer Aras, aynı zamanda Katarlı QNB Bank Yönetim Kurulu Başkanı ve artık toplantılara Katar’a gidemeyecek. Katarlılar bu toplantıları Türkiye’de yapmak zorunda kalabilir. TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’da, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Johannesburg'da katılacağı G20 Hazine ve Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısı başta olmak üzere birçok yurtdışı etkinliklere katılamayacak.
    Son düzenleme:
    ÖS 1:06 · 24 Şub 2025
    ·
    10,8 B
    Katarlılar niye görevden almıyorlar ki RTE ye yan çizmiş adamları

Sayfa 44/1003 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz