Sayfa 440/1007 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sn.lutfu001 cevabınız için teşekkür ederim

takasta, mesela citibank yabancı takasında lot değişimi artmış.son bir haftada 200.000 lot artarken....citibank yabancinin aynı hisse için son bir haftada mesela -80.000tl çıkış görünüyor
    ..yani aracı kurumun sahip olduğu hissenin adeti artarken,bunların toplam tl. ederi azalmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    şimdi aklıma geldi...o zaman hisse son haftada değer kaybetmiştir. dolaysıyla citibankin sahip olduğu milyonlarca lotun degeri daha fazla dusmus olur...lot sayisi artsa bile bunu karşılamıyordur

3. Mertabinin Abramovicin yatında ki hız denemesi Dünya rekoru ile sonuçlandı. Lüks yatın bütün kamaraları Rus ve Ukraynalı Nataşalari ile dolduruldu. Gurumuz Mert abi ilk kamaradan 100. kameraya 152 dakika da ulaşmış olup ortalama 1,52 dakika ile dünya rekorunu kırmıştır. Tebrikler Mert abi.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sn.lutfu001 cevabınız için teşekkür ederim

takasta, mesela citibank yabancı takasında lot değişimi artmış.son bir haftada 200.000 lot artarken....citibank yabancinin aynı hisse için son bir haftada mesela -80.000tl çıkış görünüyor
    ..yani aracı kurumun sahip olduğu hissenin adeti artarken,bunların toplam tl. ederi azalmış.
    Rica ederim ama bu takas veya Alan satanı takip etmek çok zor ve çoğunlukla yanıltıcı oluyor bilginize
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Mertabinin Abramovicin yatında ki hız denemesi Dünya rekoru ile sonuçlandı. Lüks yatın bütün kamaraları Rus ve Ukraynalı Nataşalari ile dolduruldu. Gurumuz Mert abi ilk kamaradan 100. kameraya 152 dakika da ulaşmış olup ortalama 1,52 dakika ile dünya rekorunu kırmıştır. Tebrikler Mert abi.
    Daha dün yazdım lütfen beni deşifre etmeeeeeeeeeeee

https://youtu.be/nsO2LWbMj0Y

Sevgili matematikçi manif
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
    1 yıllık dönemde özkaynak karlılığı %15-20 olan bir şirket bir sonraki yıl bunu %30-40 yaparsa(yani 2X olursa) fiyatın da aynı şekilde 2 ye katlanmasını beklememiz gerekir mi? yoksa başka faktörlere de bakmak gerekir mi. tabi normal şartlar altında soruyorum.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili matematikçi manif
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)

8. Geçmiş olsun.
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 440/1007 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •