Artan

616,00 10 18:10
89,65 10 18:10
578,00 9.99 18:10
19,29 9.98 18:10
28,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,21 -11.51 18:10
30,10 -9.99 18:10
21,16 -9.96 18:10
12,48 -9.96 18:10
140,10 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.739.145.006,00 18:10
8.679.889.510,34 18:10
8.189.555.940,70 18:10
7.675.345.728,50 18:10
7.091.539.003,76 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 440/479 İlkİlk ... 340390430438439440441442450 ... SonSon
Arama sonucu : 3826 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop LXIX

1. https://www.youtube.com/watch?v=0g-9gOHdRl4

amerika

katil, katil, katil
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Erdoğan 'dan henüz tepki yok
    Ama!
    Bu olaydan kahramanlık çıkarma çabaları başlamış.

Erdoğan sessizliğini koruyor: Bahçeli Maduro'ya yapılanları 15 Temmuz'a benzetti

Erdoğan sessizliğini koruyor: Bahçeli Maduro'ya yapılanları 15 Temmuz'a benzetti
    AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Venezuela'ya yönelik saldırıları nedeni ile sessizliğini korurken ittifak ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'den açıklama geldi. Bahçeli, Maduro'ya yapılanları 15 Temmuz'a benzetti. AKP'li Süleyman Soylu da, "15 Temmuz’da durduğumuz yerdeyiz" paylaşımı yaptı.

ABD, gece saatlerinde Venezuela'nın başkenti Caracas'a saldırı düzenledi. Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu kaçırdı.

Gelişmeler sıcaklığını korurken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konuya ilişkin henüz açıklama gelmedi. Dışişleri Bakanı taraflara 'itidal' çağrısı yaptı.

BAHÇELİ'DEN '15 TEMMUZ' YORUMU
    Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.

Bahçeli'nin mesajını MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir paylaştı.

Bahçeli, şunları söyledi:

“ABD’nin bugün Venezuela’da yapmış olduğu askeri müdahale ile devlet başkanı Nicholas Maduro’yu iktidardan hukuksuz ve haksızca uzaklaştırma girişimi bizim tarafımızdan bilinen ve tanıdık bir komplodur.

Bazı yayın organlarında ise bu hakikat yerine meselenin başka mecralara çekilmeye çalışılması hatalı ve yanlış bir yaklaşım olacaktır.

Türkiye’de 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ eliyle gerçekleştirilen kalkışmada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Marmaris’te bulunurken, doğrudan kendisine yönelik sergilenen aşağılık girişimdeki yöntemle, bugün Maduro’yu hedef alan yöntem birbirinin aynısıdır

Cumhuriyet.Com'dan.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,200
    Trump paşa

Kolombiya devlet başkanı Petko götünü kollasın

'Dahası Küba'yı da yakında konuşmaya başlayacağız. Oldukça kötü yönetiliyorlar. Başarısız bir ulus. Küba'daki insanlara yardım etmek istiyoruz;

Meksika başkanı Claudia ile Biz çok dostaneyiz. O iyi bir kadın. Fakat o Meksika'yı iyi yönetmiyor.

İranın Hamaney'i sözlerine dikkat etmeli yaşananlardan ders çıkarmalı

g.amerikayı tesbihe dizdikten sonra gözünü Ortadoğu da kaydırmış anlaşılan ..

bakalım bölgede kim var sırada

Bu arada Zelenski drumdan hemen vazife çıkarmış

''Putini de alın ''

artık aydınlanma işini bırakıyorum

yeni sektör buldum... kırmızı halı işine girecem

https://www.facebook.com/andr3w.wave...8201096615663/

gözellikten... 5 yaşındaki çocuğun bile eli ayağı birbirine dolandı... kafayı yaracaadı salak

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,200
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abd nin yaptığını doğru bulmuyorum ki ben..

''İranın Hamaney'i sözlerine dikkat etmeli yaşananlardan ders çıkarmalı ''

Buraları da okutuyodur bu CIA ya adresmi değişterecen estetik olacan artık

6. Taraftarı olduğumuz klüpler borsada da batmış.

2025'te borsada kulüpler ne yaptı?

Borsa İstanbul’da işlem gören spor kulüplerinin hisseleri geçen yılı kayıpla kapattı. Hisseleri yüzde 53,2 oranında gerileyen Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, yatırımcısına en fazla kaybettiren spor şirketi oldu.

Spor endeksi, geçen yıl yüzde 35,1 değer kaybetti. Kulüplerin devam eden finansal sorunları ve zayıf bilançoları, hisse senedi performansları üzerinde etkili olmaya devam etti.

EN BÜYÜK DÜŞÜŞ BEŞİKTAŞ'TA
    Yıl genelinde hisseleri yüzde 53,2 düşen Beşiktaş’ı, yüzde 50,3 kayıpla Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği izledi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları’nın hisseleri yüzde 23,4, Fenerbahçe Futbol AŞ’nin hisseleri ise yüzde 9,2 oranında değer kaybetti.

Beşiktaşlıyım.
    Elimde 10 kusur yıl öncesinden kalan hissem vardı.
    Bölünme vs 200 lot olmuş.
    Yıl sonu ( geçen hafta) baktım en düşüğünden işlem görüyor.Maç filan izlemesem de Beşiktaş'lılığım depreşti, destek attım minnacık.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Taraftarı olduğumuz klüpler borsada da batmış.

2025'te borsada kulüpler ne yaptı?

Borsa İstanbul’da işlem gören spor kulüplerinin hisseleri geçen yılı kayıpla kapattı. Hisseleri yüzde 53,2 oranında gerileyen Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, yatırımcısına en fazla kaybettiren spor şirketi oldu.

Spor endeksi, geçen yıl yüzde 35,1 değer kaybetti. Kulüplerin devam eden finansal sorunları ve zayıf bilançoları, hisse senedi performansları üzerinde etkili olmaya devam etti.

EN BÜYÜK DÜŞÜŞ BEŞİKTAŞ'TA
    Yıl genelinde hisseleri yüzde 53,2 düşen Beşiktaşâ€™ı, yüzde 50,3 kayıpla Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği izledi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları’nın hisseleri yüzde 23,4, Fenerbahçe Futbol AŞâ€™nin hisseleri ise yüzde 9,2 oranında değer kaybetti.

Beşiktaşlıyım.
    Elimde 10 kusur yıl öncesinden kalan hissem vardı.
    Bölünme vs 200 lot olmuş.
    Yıl sonu ( geçen hafta) baktım en düşüğünden işlem görüyor.Maç filan izlemesem de Beşiktaş'lılığım depreşti, destek attım minnacık.
    aynı dileklerle, bende de bir miktar var,..biraz azalttım,..
    zaman analizim tutarsa artıracağım kara kartalı,...
    Beşiktaşta dibi gördük bence, tabiki futbol ve teknik heyet manasında,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ''yok efendim korktun... yazamıyorsun '' felan diyen mandıracı dayı

akşamdan belli yazdıklarımı bir zahmet okuyuver...
    Hahahahah… diss mi attın bana sen? [emoji1787][emoji1787] fuck the Trump fuck the maduro…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 440/479 İlkİlk ... 340390430438439440441442450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •