Sayfa 440/808 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Kimse sormaz bu ülkede ISGYO günlerce 0,90 nın altında sürünürken neden almadınız da şimdi 1,05 ten alım yapıyorsunuz diye.Ondan sonra İ.T duayen yatırımcı.Hemde bu operasyonu bir de işlemlerinden dolayı ceza aldığı hissede ona rağmen yapabiliyor.Bunları da anlatın millete.Buralarda uyutma yazıları yazacağınıza.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

borsada manipulasyon yapana "terorle mucadele kanunu" uygulanmalı.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

3. Eskiden bu işler gizli kapaklı yapılmaya çalışınılırdı.Şimdi maşallah topiclerde bile aleni bir şekilde yapılıyor.Yarın bir gün buraya bir kaç adam göndertip hisse ile ilgili mesela 5 liralarda olumlu yazılar yazanları da mal pazarlamak ile falan itham edici yazılar olursa kimse hiç şaşırmasın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Bu formda sürekli hisse ile ilgili beklenti ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz bu sefer değişik bir şey dikkatimi çekti Bucim formunda yorumların yazıldığı aktif sayfa sırası 440 bizim şuanda fiyatımız 4,40 TL umarım çemtaşın gerilerden gelip bizi geçtiğinde arkasından bakmıştık inşallah bu sefer öyle olmaz

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

5.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bu formda sürekli hisse ile ilgili beklenti ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz bu sefer değişik bir şey dikkatimi çekti Bucim formunda yorumların yazıldığı aktif sayfa sırası 440 bizim şuanda fiyatımız 4,40 TL umarım çemtaşın gerilerden gelip bizi geçtiğinde arkasından bakmıştık inşallah bu sefer öyle olmaz

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
    ortak cemts 200 günlük ho 5.91 aşşagı kırdı burdaki yatırımcıda sıkıntı çok büyük..
    7.40 tl den verdigimde ve 5 kademeli yükseliş trendi sonu dedigimde diger ortaklar çok kızmışlardı uyardık ama inandıramadık ayrıca demir ve çeelik sektörü sıkıntıl durum başladı..
    kısmet sıra bucımde diyoruz nasılsa cemts %58 ortak birşekilde ortaklık devam ediyor..yalınız önümüz çok dumanlı ve karanlık seçimden sonra belki biraz dumanlar dagılabilir ama sisli durum devam edecek..inşallah bu karanlık yerden bucım bugüne kadar göstermedigi trendi yakalar..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. çok zor fakat umut fakirin ekmegidir derler umut veya ümit biterse yaşamanın veya düşünmenin bir anlamı kalmaz ..?
    ha birde İ.T ,yi unutmayalım ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

7. Nibaş a baksın valla ne sis ne pus 60 kurustan gitti 3 kusura. Adana gitti cimbeton çimentaş kıçı kırık göltaş bile dipten % 40. 50 zıpladı yahu Bucimde bambaşka bir kavganın şahitliğini yapıyoruz. Şirket bu kadar kar a karsı hem nominal fiyatla hem her turlu ölçekle aşağılık bir baskı altında bu net altı üstü bir habercik le kağıt 20 nin ustune atması cocuk oyuncağı bknz kalkınma bankasına 60 a gitti yeterki bizim it ve familyası bir bedelsiz olmadı rodaport satısı daha olmadı cemtasın satısı hakkında iki lakırdı etsin petrol fiyatı gebermişken petro kok da gevseme beklemek cokmu hayalcilik olur? 80 dolarlardan oda petrol gibi 40 a salsa en büyük maliyet kalemi yarıya duser kar % 50 artar. Uzun lafın kısası enflasyon,iştirak artısı,karlılık,yeniden değerlemeyi geçtik yahu bukadar kara karsı kağıt yılbaşı fiyatının bilmem ne kadar aşağısında olacak ve anlaşılabilecek iş değil
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tabii sen de haklısın.Özünde herkes bir gün toprak olacak.O kadar önemli bir şey yazmışsın ki herhalde yıllardır altta okuyordun sırf bunları yazabilmek için yeni üyelik almışsın.Benden İsmail Tarman a selam söyle lütfen.Ne güzel operasyon di mi AGYO da patlat bedelliyi sonra çek yukarı o malı gelene geçene ver ondan sonrada oradan çıktığın para ile git 0,90 ların altından paravan 3. kişiler üzerinden ISGYO ya çöreklen.Biraz da gidip AGYO dakilere de övüver kendisini bakalım ne olacak?Nasıl olsa bazılarına çiftlik bu ülke.Peşkeş çekilen ISGYO hisseleri de zaten peşkeş çekenlerin babasının malı.Ama önemi yok değil mi topiğe hareket geldi herhalde sende almaya niyetlenirken % 10 aşağıdan alma imkanı verdi diye çok memnun oldun...

Bu sıralar goller yediği bir yerde bağladığı parayı hisseden hasarsız çıkmanın derdinde.
    Yeni üyelik almadım, bu foruma ilk üyelik tarihim 21.04.2011.Bursa' da yaşıyorum potföyümde BUCİM, AGYO, PENGD, TRKCM, NUHCM var. Hepsinde zarardayım. BUCİM' i 6 yıldır taşıyorum ve maliyetim baya yukarlarda.
    Fazla yazmıyorum çünkü sadece temel analiz ile ilgili az bir bilgiye sahibim, yanlış yönlendirme yapmaktan çekiniyorum, çok nadir hisse alır veya satarım uzun vadeli yatırımcıyım.
    Senin dediğin gibi olsun burda tarmanın adamları var sayalım ne yapcaz? Bir şekilde ip sini adresini vs.öğrenip gidip dövecekmiyiz? Yada bu kişini yazdıklarından büyük patronun yapacaklarını tahmin ederek ona göre aksiyonmu alıcaz? Hangisi akıllıca?
    Portföyümdeki hisselerin topiklerini hep takip ederim, NUHCM topiğine ölü toprağı serilmiş gibi mesela yanlış da olsa, yalan da olsa yönlendirme de olsa o topikte yazılar yazılması, benim gibi beklenti içinde olanları görmek, yeni hisse alanları görmek beni mutlu ediyor.

Sayfa 440/808 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •