Yani 14000-25000 gibi bir deger isbtr icin. Bu orani temettuden de yakalayabilirsin 2017 de brüt temettuler yaklasik 0,5e 3,5 idi. Hisse adedi ile carpiyorsun tekrar hisse adedine boluyorsun o yuzden direkt 0,5/3,5 e bolebilirsin. Ytd
Dediğiniz 0.5/3.5 oranında şöyle bir hata var. Her sene artan işbankası karında işb de artan bir miktarda kar alması sebebiyle en son 2017 de 0.5 e yükselmiştir temettüsü. Ama kurucu sabitlenmiş. Hatta sabitlendiği miktar olsa bile 250 bin/2500 adet desek hisse başı 1000 tl alırdı işkur. O zaman iş b bir adet işkurun 2000 de biri eder de deme hakkımız doğar
Benim icin sorun degil iskur ve isbtr unuttugum hisseler imhayi bekliyorum. Alimlar dikkatimi cekti yazmaya karar verdim. B yi satmissin kendi mantiginla, hayirli ugurlu olsun. Zaten buyuk cogunlukla kurucudasin biliyorum seni. B nin daha gidecek yolu var gibi alimlardan oyle gorunuyor. İştahli alimlar. 150 alim, satis olmadigi icin havada kaldi. Kurucu artarsa b artar. B artarsa kurucuyu etkiler yukseltir. Ytd
Kurucu imhasinda ne kadar alacagini dusunuyorsun? İsbtr de imha durumunda bu fiyatlar komik olacak. Artislar holdinglesmeyi ve imha operasyonunu fiyatliyor. Bana yarin 1000 e dusecek deseler satmam. Bu bir irade meselesidir. Kurucuda 150-200 bin oldugunda cikacaga benziyorsun. İmhaya kadar satilik hissem yok. Herkese bol kazanclar. Ben olsam sattigim hisseye donupte mesai harcamam. Saygilar
Ben param olsa şu şartlarda işb yerine iş a alırdım dedim. Ha yeri gelir işa pahalı kaçar işb de alınır.
Biz burda dost ahbaptık, sayındık. Sattığımızı söyledik de mesai mi harcar mı olduk.
200 bin alacam diye 100 binimi riske etmem. Gider çatır çutur baba gibi bist30 dan paramı çıkarırım.
Son düzenleme : RLC44; 13-04-2019 saat: 16:42.
Borcla hisse almak hissenin inis cikislarina kararindan donecek olanlarin bu tahtada kazanma sansi cok az. Psikoloji cok onemli. Sadece hisse adedini bilip hedefe kitlenmek dogru olandir. Yanlis strateji stratejisizlikten daha iyidir.
Isb haberi alan grup girmis veya alsata girmis olabilir ama iskur ve isa lot sayisi az satan yok bu hisseleri nasil alacak.bunlari alamayan isb aliyordur
Yer İmleri