Sayfa 441/610 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 4875 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Benim tanıdığım eczacılar şunu yapar. Bütün koşullar tamamlansa bile yeni şirket alımını ekim başında gerçekleştirir. Niye, konsolide bilançoyu ayarlamak için önlerinde 5 ay vakit kalır. Yani şimdi yapsalar 9 aylık bilançoda her şey onlar istemese de vahşi veriler halinde ortaya dökülecek. Bu işlerine gelmez. Ekim ayı başında yaparsa bilanço verilerini evirip çevirme istediği yola koyma ve uzun vadeli hesaplar yapmak için önlerinde 5 ayları olur. 12 aylık bilanço mart ayı başı gibi yayınlanır. Eylül ayı içinde işlem gerçekleşirse ben bunu hayretle karşılayacağım. Hangi dağda kurt öldü derim.

2. Ekim başında yapsın, dert değil. Borsaya bir yansıması olur, muhtemelen canlarının istediği ölçüde olur.
    Artık geniş geniş hesap yapmamak, fırsatlara bakmak lazım.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. Belki 9 aylık konsolide bilançoda yeni şirketin yeralması bilançoya ilk aşamada olumlu yansıyabilirdi. Bunu erteliyor olabilirler. Neyse 9 aylıkta olmasa bile haberin düşmesi de olumlu yansıyacaktır.

4. Canınızı yakmak istiyor. Hani büyüklerden öğüt gibi olacak ama almak için sakin acele etmeyin. Niyeti çok bozuk. Satıp kurtulun diyor. Şeytanın bacağını kirmak için önce sabırla bir ayağının çukura girmesini beklemek gerek..

5. hep ayni oyun, insanlari gerebildigi kadar gerip fiyati asagi cekmek, sonra bide kotu haber patlattin mi tam havaya sokarsin, sonrada bak 16 dan satmazsan boyle 13 sattiririm psikolojisi ile cila cekersin.

6.  Alıntı Originally Posted by Pasa Yazıyı Oku
    hep ayni oyun, insanlari gerebildigi kadar gerip fiyati asagi cekmek, sonra bide kotu haber patlattin mi tam havaya sokarsin, sonrada bak 16 dan satmazsan boyle 13 sattiririm psikolojisi ile cila cekersin.
    Evet bu her zamanki oyunları bu adamların. Umalım ki bu kez de basit bir fiyat oyunu, sıkıştırıp KY nin elinden ucuza mal kapma oyunu olsun. Buna dayanırız. Daha pis bir oyun oynamazlar umarım.

7.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Evet bu her zamanki oyunları bu adamların. Umalım ki bu kez de basit bir fiyat oyunu, sıkıştırıp KY nin elinden ucuza mal kapma oyunu olsun. Buna dayanırız. Daha pis bir oyun oynamazlar umarım.
    Basit pis bir fiyat oyunu. Sabah 14,40 seviyelerinden alan da kendisiydi. Teknik bir seviye değil, bir şey değil. Araya giren olursa da küçük müktarlardır. sonra göstere göstere fiyatları salıyor, en düşük yeri işaretledikten sonra biraz yukarıdan satışa gelenleri toplamaya devam ediyor.

Oyunun adı, aldım verdim ben seni yendim. Kibir budalalarına uygun saçma bir oyun.

8. Bakalım her Cuma günü yaptığını bugün de tekrar edecek mi?
    Gün içi hafif yukarı, gün sonu langırt.

Futbol oynayanlar bilir, savunma yapacaksan topu takip edeceksin, karşındakinin ayak hareketlerini değil.

Yoksa çalımı yersin.

Sayfa 441/610 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •