Sayfa 441/1007 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Olur böyle şeyler ..eski günlerin hatrına yazdım sana..dualarım senle ..seni severim bilirsin
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bende 5 tane vardı.
    Her gün 1 kilo ciğer yiyorlar dı..
    Olum bugünleri ararsınız diyordum kendilerine.
    Ben İnsanoğluyum
    Fazla güvenmeyin..
    Sonra kapının dışına koydum...
    Ara sıra sokakta görüyorum..
    Yanıma gelip eski sıcak günlerimize dönelim abi dediler..
    Bizde çok terkedildik
    Sizde alışacanız dedim..hayat bu..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kediye nankör diyecekler için insanoğlu daha beter dedigimde kanıt olsun diye ekran görüntüsü aldim.

Ben zaten biliyordum insan daha beter ama kanıt iyi oldu teşekkürler bu davranışınız ve bunu da sanki güzel bir şeymiş gibi burada böbürlenerek paylaştığınız için...

İnsan mı dedin...pehhhhhh...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Rabbim şifa versin. İnşallah sağlıklı şekilde aramızda olursun. Hastalıkta en önemli faktör moral ve inanç sakın bunu kaybetme.

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    1 yıllık dönemde özkaynak karlılığı %15-20 olan bir şirket bir sonraki yıl bunu %30-40 yaparsa(yani 2X olursa) fiyatın da aynı şekilde 2 ye katlanmasını beklememiz gerekir mi? yoksa başka faktörlere de bakmak gerekir mi. tabi normal şartlar altında soruyorum.
    Cevap yazmıştım ama bur şekilde silmişim.
    Pasifleri artiran her sey öz sermaye karliligini da artirir. O yuden dediğiniz doğru degil.
    Önemli olan roic tir.
    Fakat ikise hisse fiyatini oransal olarak artirmaz.
    Bir hisseye deger bicmek için ina öğrenmeniz lazim.
    Bunun babasi Damadoran dir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    geçmiş olsun manif kardeş...allah şifa versin...inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun...

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    )
    Manif kardeşim geçmiş olsun, Allah şifalar versin,
    ameliyata girmeden önce sen yaz bilgilendir,
    ameliyat sonrasıda tanıdıkların bilgilendirsin.
    merakta bırakma.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. Sn manif
    Geçmiş olsun ustad.
    Her seyin basi sağlık.
    Dualarımız senin için olacak.
    Allah yardimcin olsun.

8. Cok cok gecmis olsun. ameliyatlar guzel gecsin, tez zamanda iyilesin inş. Allah sifa versin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 441/1007 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •