Sayfa 441/537 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491 ... SonSon
Arama sonucu : 4294 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçmişte baskılanan döviz kurunun her an patlayabilme ihtimaline karşılık döviz ile iş yapan şirketlerde vede iyi bir sektörde pozisyon almayı seçmiştim...kocaer ,atatp, berkosan bu düşüncelerden kaynaklanan kararlar idi...bu gün de egegübre benzer durumda...tabi egegübrenin kendine has çok güzel beklentileri de var...zaten burayı takip eden dostlar oradaki beklentileri de biliyorlardır...bu hisselerin dışında megametal de benzer durumdadır...borsada muhakak benzer durumda olan daha bir çok şirket vardır ama benim için bu hisseler yeterlidir....uygun bir zamanlama ile bu hisselerden güzel kazanma potansiyeli olacaktır...
    Eggub rüzgarı arkasına almış görünüyor, tepeyi geçince 70-80 yapar gibi, dönmek istersen o parayla iki katı Kcaer alırsın Keko, benim de az bir malım var orada, o fiyatlara gidince aynısını yaparım.
    Bu hafta bedelsiz onayı da gelebilir oysa hisse 60'lardayken bölünmeyi 70-80 arası bekliyordum şimdi 40'lardan bölünecek galiba, Hakan'a güvendik kazığı yedik.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Eggub rüzgarı arkasına almış görünüyor, tepeyi geçince 70-80 yapar gibi, dönmek istersen o parayla iki katı Kcaer alırsın Keko, benim de az bir malım var orada, o fiyatlara gidince aynısını yaparım.
    Bu hafta bedelsiz onayı da gelebilir oysa hisse 60'lardayken bölünmeyi 70-80 arası bekliyordum şimdi 40'lardan bölünecek galiba, Hakan'a güvendik kazığı yedik.
    ben kocaerden ayrılığımı belli bir süreye göre ayarlıyorum...en az 3-5 aylık bir ayrılığı düşünmüştüm...sanırım bir iki ayı geçti bu sürenin...sonrasında tekrardan bir durum değerlendirmesi yapmak istiyorum...bölünmenin kocaere etkisi de bu süreçte görülecektir...acaba artan hisse adeti ile hantallık mı oluşacak ?? yoksa fiyat olarak ucuzladığı için talep mi görecek ?? tabi en önemlisi beklentileri ile ilgili olan gelişmelerdir...

ben kocaeri 55 civarlarından satmıştım...ardından ereğliye geçmiştim...ereğliden de az bir kar yaptıktan sonra 44,28 den egegübreyi almıştım...şu ana kadar yaptığım hamleler doğru hamleler oldu...bakalım bundan sonrasını da denk getirebilecek miyim ?? kısa vadede kocaerde stabil hareketler beklerken ,egegübreden ise çıkışlar bekliyorum....tabi kocaerde bedelsiz bölünmenin olası etkilerini kestiremiyorum...bu yüzden de şimdiki pozisyonumu devam ettirmek istiyorum...bakalım nasipte neler olacak ?? piyasa neye karar verecek ? bekleyip göreceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Hisse bölününce Kocaer'den daha çok mal alırsın Keko, orası kesin.

Öyle görünüyor ki bölünmeyi 43'ten yapacaklar, öyle program yapmışlar, 44 göstermiyor bile, güç onlarda, patron ne isterse o oluyor yoksa fiyat aylardır aynı yerde, dibinde kalır mıydı.
    Böyle bölünrse bölünmüş hali 15'lerden işleme başlar yanlış hesaplamadıysam.
    Son düzenleme : bawer; 22-08-2024 saat: 15:27.

4. Bir Hint atasözü der ki, eğer biri oturduğu yerden kalkmıyorsa mutlaka altını kirletmiştir, bu hisse kalkamadığına göre bir sıkıntısı var, bakalım ne çıkacak altında.
    Hisse tepeden %60'dan fazla düşmesine rağmen patron da bu duruma seyirci maalesef, kendi malını sattı 600 milyon lirayı koydu cebine, altta kalanın canı çıksın.

5. Sanırım kocaerde 30 lu fiyatları görecek hiç bir tepki veremiyor

6.  Alıntı Originally Posted by Berber Yazıyı Oku
    Sanırım kocaerde 30 lu fiyatları görecek hiç bir tepki veremiyor
    Nerede alıcı bulursa veriyor, o dediğiniz fiyatlardan alıcı gelirse verir daha aşağıya basar, hareketler bunu gösteriyor.
    Tahtada olup bitenlere, patronun niyetine çok geç uyandık sn. Berber, hep iyi gözle baktık şu gaydırı gubbak kocaere, kazığı yedik bekliyoruz.

7. Ürettiğinin %74'ünü yurtdışına ihraç eden bir şirketin artan kurdan negatif etkilenmesi çok enteresan, usd 34, euro, Kcaer yine %1 eksi, dövizle tonla sipariş almştı, dünya kadar kazanç olur, hisseyi düşürmeyi kafaya koyunca hiç bir olumlu gelişme fayda etmiyor, endeks yeşil bile olsa tepki sınırlı.

8. Endekse göre iyi durdu şu ana kadar bir kap haberine yok pazartesi acısını bizden çıkarır tahminim

Sayfa 441/537 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •