Bugün hacimler de iyi gelecek sanıyorum. Karsan tahtasında info yatırım 300bin lot satıp alıyor. 55milyon lot işlemi oldu 5 le çarpsak sadece bu tahtada 275 milyon TL hacim bu saatte
Bugün hacimler de iyi gelecek sanıyorum. Karsan tahtasında info yatırım 300bin lot satıp alıyor. 55milyon lot işlemi oldu 5 le çarpsak sadece bu tahtada 275 milyon TL hacim bu saatte
Evet hacimler güzel en önemlisi bist pazar payıda epey güzel bugün yk ve meri in robot kaynaklı pazar payı yüksekliğine rağmen.
İnfo anlık bist hacmi
3.25 milyar pazar payı %4.73
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
INFO 2020 kârından 44 mn TL bedelsiz olarak sermayeye ekleme kararı aldı. Paydaşlara hayırlı olsun.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/910359
Sermaye arttırımı olumlu diye düşünüyorum. Bazı halka arzlar sermaye üstlenim usulu yapılıyor diye duymuştum sermayesi yüksek aracı kurumlar halka arzlarda daha avantajlı olabilir. Halka arzında bol olacağı bir sene ve sermayesinin yüksek olması bu konuda fayda sağlayacaktır. Bedelsiz hayırlı olsun. Saygılar. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan arkadaş ne 7,45 miş ya , çin seddi mübarek ,
Bedelsizle tahtaya gelecek derinlik alt pazardan cikmaya da katki saglayacaktir
Artik ayıp zaten burada olması bu kağıdın. İlk fırsatta sınıf aylar inşallah diye düşünüyorum. Bedelsiz de derinlik katacak dediğiniz gibi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarihi zirvede kapattı yavaş yavaş uçmasın kaçmasın çok fazla dillenmesin
Yer İmleri