Sayfa 442/556 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Hissenin en civcivli zamanında yine bu sayfalardan millete sattırmak için sabah akşam post yazan çakal şimdi de pazarlamacı olarak ortaya çıkmış. Herkes dikkat etsin. Kendi hesabını yapsın. Bir kaç bilanço dönemi sabrı olmayan daha da dikkatli olsun.
    Ulan lavuk çakal senin soyadın , terbiyesizlik yapma haddini bildiririm sana hırpaladığım zamanların acısı kalmış sende belli , boş boş yorumlarınla hala gördüğüm kadarıyla pisletiyorsun buraları , uzak kaldığım günlerde baya cirit atmışsın buralarda hadi ben geldim sana kışt

2. Agresif büyüyen şirketlerde mutlaka one-off yani tek seferlik giderler olacaktır. Bunları bilançodan ayırt etmek pek mümkün gözükmüyor, genel kurula katılacak arkadaşlar varsa orada sorup detaylarını bizlerle de paylaşabilirler. Temsil ağırlama giderlerindeki artışın buradan kaynaklandığını düşünüyorum, youtube yayınlarına vs. çıkarılan ünlü yorumcular hayrına çıkmıyorlar yüksek kaşeleri var. Info bir marka yaratmaya çalışıyor, bilinirliğini arttırmaya çalışıyor. Bu, belli pazarlama faaliyetlerini yapmadan başaramayacağınız bir şey. Oturduğunuz yerden en iyi komisyonu dahi verseniz Info dediğiniz zaman şuanda pek çok yatırımcı hala aşina değil. Personel giderlerindeki artıştan da bahsedilmiş. Tahminimce yüksek portföyü olan çalışanlar transfer edilmiş bu sene, bu çalışanlar yanlarında getirdiği portföyün büyüklüğüne göre maaş talep ederler ya da önden bonservis usulü para da alabilirler. Bunun detayını bilmiyoruz ama ne kadar ekmek o kadar köfte.

Yatırımcı arkadaşlara baktığımda berbat bilanço tabana bağlarız vs. yorumlar gördüm. Bu arkadaşlar yine yatırım bankası olma fikrini en çok beğenen arkadaşlardı. Bu işler oturduğunuz yerden olmuyor, para harcamadan reklam yapmadan pazarlama yapmadan sağa sola dağıtmadan vay INFO yu görüyor musunuz en lüks otelde konferans veriyor, öğle molasında full banket yemekle donatmışlar vs. dedirtmeden yapamayacağınız şeyler.

Elbette her şirket bu ayağını yorganına göre uzatmalıdır kendi çapı kendi kapasitesi doğrultusunda büyümeye odaklanmalıdır, ben INFO nun bilançosuna baktığımda buna aykırı bir durum görmedim.

3.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Ulan lavuk çakal senin soyadın , terbiyesizlik yapma haddini bildiririm sana hırpaladığım zamanların acısı kalmış sende belli , boş boş yorumlarınla hala gördüğüm kadarıyla pisletiyorsun buraları , uzak kaldığım günlerde baya cirit atmışsın buralarda hadi ben geldim sana kışt
    Dün ve bugün tahtayı seyredenler hak verecektir ki, bu hisse benim gözümde yatırım hissesi değil spek hissesi dir... Ytd büyük spekülasyon var

4. Malesef seviye bu, çakal dedim hemen üzerine alındı, biliyor kendisini ve ne yaptığının farkında. Tam 1 senedir info yatırımcısıyım, neler dönüyor her şeyin farkındayım
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

5. Arkadaş tek bist 100 dışı hissem bu. Cogu bist 100 disi kagitlar 2-3 gunde bir tavan yapiyor, bu uyuz esek takıldı 6ya, Burda da bilincli yatirimci cikti yok dolmus gideri fazla yok her gün et mi yenir bas fiyati aşağı.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Agresif büyüyen şirketlerde mutlaka one-off yani tek seferlik giderler olacaktır. Bunları bilançodan ayırt etmek pek mümkün gözükmüyor, genel kurula katılacak arkadaşlar varsa orada sorup detaylarını bizlerle de paylaşabilirler. Temsil ağırlama giderlerindeki artışın buradan kaynaklandığını düşünüyorum, youtube yayınlarına vs. çıkarılan ünlü yorumcular hayrına çıkmıyorlar yüksek kaşeleri var. Info bir marka yaratmaya çalışıyor, bilinirliğini arttırmaya çalışıyor. Bu, belli pazarlama faaliyetlerini yapmadan başaramayacağınız bir şey. Oturduğunuz yerden en iyi komisyonu dahi verseniz Info dediğiniz zaman şuanda pek çok yatırımcı hala aşina değil. Personel giderlerindeki artıştan da bahsedilmiş. Tahminimce yüksek portföyü olan çalışanlar transfer edilmiş bu sene, bu çalışanlar yanlarında getirdiği portföyün büyüklüğüne göre maaş talep ederler ya da önden bonservis usulü para da alabilirler. Bunun detayını bilmiyoruz ama ne kadar ekmek o kadar köfte.

Yatırımcı arkadaşlara baktığımda berbat bilanço tabana bağlarız vs. yorumlar gördüm. Bu arkadaşlar yine yatırım bankası olma fikrini en çok beğenen arkadaşlardı. Bu işler oturduğunuz yerden olmuyor, para harcamadan reklam yapmadan pazarlama yapmadan sağa sola dağıtmadan vay INFO yu görüyor musunuz en lüks otelde konferans veriyor, öğle molasında full banket yemekle donatmışlar vs. dedirtmeden yapamayacağınız şeyler.

Elbette her şirket bu ayağını yorganına göre uzatmalıdır kendi çapı kendi kapasitesi doğrultusunda büyümeye odaklanmalıdır, ben INFO nun bilançosuna baktığımda buna aykırı bir durum görmedim.
    Yorumunuz güzel 👏👏, Her zaman bu quie gibi algıcılar olmuştur , ufak beyin hücreleri ile adam çarpmaya çalışır bunlar , hisse ile ilgi olumlu yazıyoruz pazarlamacı diyor cahil , hissenin durumu bu ne diyelim hisse bitti taban taban gidecek mi diyelim , hisse bedelli öncesi 5 leri görecek dedik nitekim 6,00 a kadar geldi durum oydu o zaman nitekim 6 -6,10 arası almıştım hisseleri o zamanın fiyatıyla , hisse nin durumu o an neyi gerektiriyorsa onu söylemek lazım , ismen forumundada hisse şubat mart 21 de 20 leri görecek demiştik hisse 20 yi gördü gibi birşey , belliki hisseyi satmış bu quie taban taban bekliyor alım için bizde olumlu yazınca cephe alıyor , ula quie seni çerez niyetine yerim buralarda , hocam tekrar eline sağlık güzel yorum 👏👏👏

7. Et giren yere dert girmez Sn. Koyay oyna devam
     Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Arkadaş tek bist 100 dışı hissem bu. Cogu bist 100 disi kagitlar 2-3 gunde bir tavan yapiyor, bu uyuz esek takıldı 6ya, Burda da bilincli yatirimci cikti yok dolmus gideri fazla yok her gün et mi yenir bas fiyati aşağı.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Malesef seviye bu, çakal dedim hemen üzerine alındı, biliyor kendisini ve ne yaptığının farkında. Tam 1 senedir info yatırımcısıyım, neler dönüyor her şeyin farkındayım
    Her kelimende kaypak kaypak bana saldırıp sonra kaçtığını bildiğimiz için 1 yıldır , ben senin gibi kaypak değilim çakal tam sana uygun bir kelime yine kanıtladın kendini , çakal kaypak demektir hiçbirşeyi direkt söyleyemeyen dürüst olmayan biri demektir , üzülüyorum senin için ,

Sayfa 442/556 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •