Sayfa 441/556 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Herkes takıldı 770 hesaba , Bugün açılışta %-8 -9 serer sonra toplaya toplaya gider satmak isteyenleri kaçırmak istemez , bilmiyorum belki bu iyide olur adamın toplama süreci çabuk bitip seri toma hareketlerine başlar , gösterim yanlış ücret giderlerinin çok çok büyük kısmı direkt satış ile ilgili bunların 760 hesaba alınması gerekli böyle olunca millet ücret giderlerini görünce aha mahvolduk havasına giriyor 😂 , sabit giderler arttı ne olacak şimdi , ücret giderlerinin bir kısmı sabit büyüK kısmı ise değişken info için , prim vb direkt satışa endsksli giderler satış , pazarlama vb personeller için , satış artıyorsa bunlarda artar bu şekilde gösterim yanlış yoruma mahal veriyor

2. Viop komisyon oranı çok iyi artmış , ocakta ve şubattada viop hacim çok iyi gidiyor oranda ilave artış olabilir ilk çeyrek bu bist oranınıda tetikleyebilir , bist oran artışı daha hikaye olarak girmedi resme , Yazılım güncelleme , finntables üyeliği kampanyası , personel artışı bunlar ky nın işlem hacmini çok artırıp oranı yükseltebilir ,bir bankanın aracı kurumu borsaya yeni başladığım yıllarda sürekli arıyordu beni hergün özellikle bist 30 hisselerinde işlem yaptırıyordu veya yapıyorduk kazançta elde ediyorduk ama çok değildi , sonuçta ben ufakta olsa günlük kazanıyordum bankada komisyonunu alıyordu , onun için bist komisyon oranı dipte , 2 ye kadar geniş ve bence çok da ihtimal dışı olmayan bir marj aralığı var infonun , ha kısa da olur ha uzunda olur ama kuvvetli bir ihtimal ,

3. Gördüğüm kadarıyla çok fazla bireysel yatırımcı var naçizane ufak bir hatırlatma yapayım.
    Arkadaşlar bilançoyu açıp okuyun lütfen, doğru verileri görün, kendi yorumunuzu yapın. 3.çeyrek sonuçlarıyla karşılaştırın, neymiş ne olmuş, sonraki çeyrek ne olur? düşünün. Hatta osmen adı geçmiş onunkini de açıp inceleyin.

Burada kimin hangi amaçla yorum yaptığını bilemezsiniz, kendiniz incelemek ve kararı kendiniz vermek zorundasınız.

4. bu çeyrekte aklıma geldi göremedim giderlerde ama izmir depreminde 200k tl yardım yapılmıştı.

Günaydın arkadaşlar, borsa %80 algıdır, psikolojidir. Dün bilanço geldiğinde çoğu kişi mutsuz oldu. Benimde dahil gözden kaçırdığımız bir nokta olabilir. Şöyle ki; geçen çeyrek feda halka arzı ve Bg deki şirket satışından tek seferlik 4,2 milyon TL kar yazdı. Yanı bu tek seferlik karı hesaba katmazsan esasfaliyetinden 13 milyon civarı kar vardı. Şu an ise bu 18 e çıktı. Evet bende aceleci davranarak düşünmeden hesap etmeden yazdım çizdim. Ben malımı satacak bir sorun göremedim. Bu gün iskontolu bir gün olacaktır ama satışa neden bir konu yok gibi benim açımdan. Herkese güzel bir gün diliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bu şirketin en büyük sıkıntısı nakiti yoktu , nakit birikmiş 150 civarında galiba eskiden 30 lardaydı komik gibi bu güzel gelişme , 2021 de daha da artacak inşallah , yaklaşık piyasa değerinin 4 te biri kadar nakiti var şirketin , nakit ne kadar birikirse gelir çeşitliliği vb de artıyor , eskiden tek geliri komisyondu bunun şimdi faiz geliride komisyon geliri kadar etkili olmaya başladı , varant dan bahsetmişlerdi büyük ihtimalle 2021 de merhaba diyecez , birde yönetim kurulu üyesimiydi tam hatırlamıyorum 2021 ilk çeyrekte ortaklarımıza güzel bir haber verecez demişti bekliyoruz bakalım

7. En basiti son çeyrek karının 2021 faiz geliri 5 milyon tl kadar , müşteriye verdikleri faiz % 28 di galiba , Bu şirketin 2018 karı 1,6 milyon TL potansiyel burdayım diyor ,

8. Hissenin en civcivli zamanında yine bu sayfalardan millete sattırmak için sabah akşam post yazan çakal (pozitif-negatif psikoloji eğitmeni) şimdi de pazarlamacı olarak ortaya çıkmış. Herkes dikkat etsin. Kendi hesabını yapsın. Bir kaç bilanço dönemi sabrı olmayan daha da dikkatli olsun.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Sayfa 441/556 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •