Sayfa 442/612 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by NoNamee Yazıyı Oku
    Emirhan hocam, sorpressa kardeş slm özledik sizi, bir slm verim dedim Hocam kulakların çınlaması benden dolayı bu sıralar çok çınlıyordur 😁

Ve aleykum selam hocam. Senin bu yazıyı görmeden 2 dakika önce Arena sayfasına yazdım hayırlı olsun dedim.

Arenalarla vedalaşırsan buraya bekleriz hepinizi. Buranın da treni kalkacak gibi

2.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Ve aleykümselam.Bizim tahtayı da çiziver tavana.Aga'nın eli tutulmaz

Valla bugün tavana gider miyiz bilmiyorum ama güzel bir yerde kapatacağız İnşaallah.

3. petun güzel hisse pnsut petun hep portvöyümde olmuştur ..19.70 maliyetim var ..ay sonu temettü var ...olası bi sermaye artırımı güzel olur svg..

4.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Ve aleykum selam hocam. Senin bu yazıyı görmeden 2 dakika önce Arena sayfasına yazdım hayırlı olsun dedim.

Arenalarla vedalaşırsan buraya bekleriz hepinizi. Buranın da treni kalkacak gibi
    Bu sene 12 yıl doluyor hocam 100 olsun bizim olsun, ondan sonra burdayım inşalah

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Ve aleykümselam.Bizim tahtayı da çiziver tavana.Aga'nın eli tutulmaz
    😁 tahta çizmek kim ben kim kardeşim biraz destek veririm, lakin gücüm nisbetinde

6.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Valla bugün tavana gider miyiz bilmiyorum ama güzel bir yerde kapatacağız İnşaallah.
    İnşallah Emirhan Bey Üstadım.Yeşil kapatsın yeterli benim için.

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    İnşallah Emirhan Bey Üstadım.Yeşil kapatsın yeterli benim için.

Gaybı Allah bilir sadece ama bugün artı kapatmamız çok büyük ihtimal hatta tahtadaki hareketlere bakarsak günü çok daha yukarıda kapatacağız sanırım. Alıcılar çok iştahlı.

Hayırlısı diyelim ama 25 kapısına dayanabiliriz bugün.

Sayfa 442/612 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •