Sayfa 442/946 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 7561 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Şu haber dün sabah gelseydi olmaz mıydı diye geldi aklıma
    Allah aşkına çıkışta verde alanlar nasiplensin.Yok onlara mal ver bas aşağı ver korkuyu ki tecrübeler öyle diyor(BORSA GÜNDEM HABERLERİ) bugün de kap ta açıklama(Hayret borsa gündemi kullanmamış).ULA PATRONİÇE hep aynı üç kağıt

2. çeşme villalar çıktı meydana..şimdi iyi hesaplama yapın .değerleme bilançoda **107 milyonmuş...gerçek istenen 1,2 milyar...
    yan, özsermaye ve defter değerini düşünün..**kağıt şimdi iştahlandırıyor..ama hala 5 tavan yaptırmadılar**??sanıyorum oranın parasıyla k.çekmece*kanal ist.ve kurtköy finansmanı .**veya halka açık olmayan bir şirketi**kopyala yapıştır..**?

3. Bekledigimden 2 kademe aşağı. Buna da şükür. Ama inşallah tavan tavan günleri de gelecek. YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    şahsen ben 2 günde 2.000 tl kaptırdım bu çakallara ama bırakmıyorum filmin sonunu görmek istiyorum. tek korkum satış iptal oldu vs derlerse o zaman yandı gülüm keten helvası oluruz

iptal olsun ne olacak ki haber düştü hisse fiyatı neydi,şuan ki fiyatı ne neyi fiyatladı ki endişe duyayım daha hisse tarihi zirveyi görmemiş ortak....iki günde admaları ihya ettik ne diyeyim elimize verdiler bekliyorum.

5. kadir inanır

6.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    dostum açık yasak şuan aralık ortasına kadar
    değil ben denedim aldım verdim az bir miktar
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku
    değil ben denedim aldım verdim az bir miktar
    öyle bir şey olamaz
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    şahsen ben 2 günde 2.000 tl kaptırdım bu çakallara ama bırakmıyorum filmin sonunu görmek istiyorum. tek korkum satış iptal oldu vs derlerse o zaman yandı gülüm keten helvası oluruz
    Ellerinde mal kalmadığı zaman onu yaparlar... herşeyin zamanı var...

Sayfa 442/946 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •