burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D
Öyle bir kural yok. Xu100 dışında rapor yazilan bir çok şirket var.SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam naci agbal sonrası dönemde temelciler burda zarar edip çıktılar. döviz acığı onları hala korkutuyor olabilir. elinde olan da yazmak istemiyor olabilir bazı sebeplerden ötürü. bunların hepsi mümkün. ben bile 3 civarından ürkek bir şekilde almaya başladım ki dövizin secime kadar stabil olacağına inandıkça alımlarımı arttırdım. 4 5 ay daha sakin tutsunlar dövizi yeter zaten borclarımız azalıyor.2023 te gayrimenkul projesi ve güçlü favökle de döviz borclu dönem biter yeni bir sayfa acılır umarım. aracı kurumları zaten boşverin kulaklarına üflenince onlara ilham gelir yazarlar raporları. tabi ki fiyat olgunlaştıktan sonra.
yatırım tavsiyesi değildir.
la notteeeeeeee
Toplam Üretim: 310,39 MWh
baklacı
Biraz fites mi yükseltsek artık sayın tahtacı.Vakti geldi gibi
Birkaç kez yüzde 10 vursak ceza yemeyiz![]()
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
bilançoyu kötü çekerdim ben olsam.. kalan ky lerde silkelensin.. 12 aylık gelene kadar acı çektirirdim
Yer İmleri