Sayfa 442/999 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop LVII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Macron, “Ukrayna'nın, Rusya topraklarındaki askeri hedefleri yok etmesine izin vermeliyiz ‘’

Fransa Savunma Bakanı Sebastien Lecornu ile yapılan görüşmelerin ardından Fransız askerlerinin Ukrayna eğitim merkezlerini ziyaret etmelerine izin veren belgeler imzalandı.

Putin “Bu, Avrupa'da ciddi bir çatışmaya ve küresel bir çatışmaya doğru bir tırmanış ve yeni bir adımdır. Buna ihtiyaçları var mı? O zaman buyurun. Ukrayna topraklarında kim olursa olsun, her halükarda gerekli gördüğümüzü yapacağız.

“NATO üyesi ülkelerin, özellikle Avrupa'daki, özellikle küçük ülkelerin temsilcilerinin neyle oynadıklarının farkında olmalı. Bunların öncelikle küçük topraklara ve yoğun nüfusa sahip ülkeler olduğunu unutmamalıdırlar. Rusya topraklarının derinliklerine yönelik saldırılardan bahsetmeden önce bu faktörü dikkate almaları gerekir.”

Bu kifayetsiz muhteris Napolyon özentisi Almanyanın lider boşluğundan istifade rol çalma peşinde. Ukrayna’ya Rusya içlerini vuracak kapasitede uzun menzilli silahlar verilmesi için yeni bir çalışma içerisinde.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İstatistik olarak endeks Kurban bayramı öncesi genelde düşer. Sonrasında mini-orta ralli olur..
    Bu sene de benzer bir hareket olabilir..
    @emregunes, daha öncede bir arkadaş burada aynısını yazdı, pozisyonum gereği bende araştırmıştım, şimdi notlarıma gene baktım, son 6 yıl: 2018 ve 2019 yıllarında Kurban Bayramı öncesi bir düzeltme yaşanmış ama 2020 2021 2022 ve 2023 yıllarında bir düzeltme göremedim, yani endeks Kurban Bayramı öncesi genelde düşer söylemi çok doğru değil gibi! uzun tatil öncesi yatırımcı riskten kaçmak isteyebilir, onların satışı olabilir ama tatilde olumsuzluk yaşanmaz ise geri alınır, evet sonrasında bir mini ralliler gördüm!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ABD piyasalarında görüntü tedirgin edici.Dow önceki zirveyi geçemedi.Onemli olan SP500.

sp500 de mart zirvesi 5264 te...Dün sınırda kapattı.Futureler Su anda ekside.Mart zirvesinin altında kapanırsa dikkat etmek lazım.

sp500 de ,Haftaliklar aşırı alımda ve NU var.Bizde ise Bofa spotta ve vobda azgın ayı modunda.Acaba bir şey mi biliyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @emregunes, daha öncede bir arkadaş burada aynısını yazdı, pozisyonum gereği bende araştırmıştım, şimdi notlarıma gene baktım, son 6 yıl: 2018 ve 2019 yıllarında Kurban Bayramı öncesi bir düzeltme yaşanmış ama 2020 2021 2022 ve 2023 yıllarında bir düzeltme göremedim, yani endeks Kurban Bayramı öncesi genelde düşer söylemi çok doğru değil gibi! uzun tatil öncesi yatırımcı riskten kaçmak isteyebilir, onların satışı olabilir ama tatilde olumsuzluk yaşanmaz ise geri alınır, evet sonrasında bir mini ralliler gördüm!
    2020 Mart Türkiyede ilk vaka görülmesiyle ne olduğunu/olacağını çözmekle meşgüldu piyasa takip eden 2021 2022 2023 olagandışı bir dönemdi
    100 yılda bir öyle bir döneme denk düşebiliriz , kendine münhasır şartlarında değerlendirmek lazım o yılları

sabah sabah gümüş ons iyi veriyorlar......

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Macron, “Ukrayna'nın, Rusya topraklarındaki askeri hedefleri yok etmesine izin vermeliyiz ‘’

Fransa Savunma Bakanı Sebastien Lecornu ile yapılan görüşmelerin ardından Fransız askerlerinin Ukrayna eğitim merkezlerini ziyaret etmelerine izin veren belgeler imzalandı.

Putin “Bu, Avrupa'da ciddi bir çatışmaya ve küresel bir çatışmaya doğru bir tırmanış ve yeni bir adımdır. Buna ihtiyaçları var mı? O zaman buyurun. Ukrayna topraklarında kim olursa olsun, her halükarda gerekli gördüğümüzü yapacağız.

“NATO üyesi ülkelerin, özellikle Avrupa'daki, özellikle küçük ülkelerin temsilcilerinin neyle oynadıklarının farkında olmalı. Bunların öncelikle küçük topraklara ve yoğun nüfusa sahip ülkeler olduğunu unutmamalıdırlar. Rusya topraklarının derinliklerine yönelik saldırılardan bahsetmeden önce bu faktörü dikkate almaları gerekir.â€

Bu kifayetsiz muhteris Napolyon özentisi Almanyanın lider boşluğundan istifade rol çalma peşinde. Ukrayna’ya Rusya içlerini vuracak kapasitede uzun menzilli silahlar verilmesi için yeni bir çalışma içerisinde.
    Bu boyu kısa, d.tü yere yakın olan Makron'lardan hep korkmuşumdur.!

Bir arkadaşım derdi ki; bakma 80 santim boyu olduğuna, bir o kadar da yerin altında var derdi.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
    abd fut lar diğer dış piyasa endexleri ciddi negatif sebep ne olabilir

8. Goldman Sachs bankacılık raporu

Sıradan bir insan

Sayfa 442/999 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri