Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dün Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'i, o böyle günlere uygun olmayan sesiyle dinledim de...

Türkiye'nin hemen her makro verisi yerinde...Bülent Ersoy'un tabiriyle alayül ala...

Biraz enflasyon çift hane ama onu da yakında tek haneye çekeceklerinin sözünü verdi.

Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum.

Kaval eşliğinde yayılan koyun gibi mutlu hissettim kendimi...

Sonra benim ayrıksı eşim geldi dürttü. Uyandırdı o tatlı rüyadan.

Yahu dedi, "herşey yerli yerindeyse, alayül alaysa, tüm bu kadar yaygara neden kopmakta. Sen de mi yurtdışı lobiler, bizi kıskanan devletler, Fetöcü kumpas olayına inanmaya başladın.Mutfak yangın yeri. Bir market alışverişi 500 lira...Verdikleri emekli parası evin suydu, elektrikti, telefondu, doğalgazdı, faturalarına yetmiyor. Bunlar ne masalı anlatıyor da sen oturmuş dinliyorsun"...

Dedim ya.

Karın mı var derdin var.

Bırakmıyorlar koyun gibi rahat yaşayalım.
    Siz gene iyi sayılırsınız ge yarım saat dinlemişiniz .Bizim evde karşılıklı münazara şeklinde seyir sürdüğü için , haliyle hanımın tarafında yer almak zorunda kalıyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Hadi..27 dakika kaldı.

240 Dk bile sat vermiyor.Yine yırttı.

3. İthal mal ağırlıklı ürün üreten herkes batabilir bu havada ki zaten batsın. Faiz yükselmesin. Kur yükselsin. Yerli malına rağbet olsun. Az farketmez ne kadar çok yerli o kadar iyi.

Kur arttıkça yerli malı üreten üreticilerin hatta turizmcilerin bile yüzü gülmeye başladı. Otellere rezervasyon yağıyor.

Faizin artmaması lazım. Kur nereye giderse gitsin. Bir kere ölürsün. Her gün ölmezsin. Sonra adam gibi üretirsin.

Olan BETON culara olur, bin beter olsunlar. Türkiye de 250bin resmî kayıtlı müteahhit varmış. Toplam Avrupa’nın tamamında ise 7bin müteahhit var toplamda. INDER Başkanı açıkladı BloombergHT de. Adam diyor ki ya biz işi bilmiyoruz ya Avrupa işi bilmiyor!

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Dünyanın en büyük jeneratör fabrikasına sahip olan Genpower Jeneratör için mahkeme iflas kararı verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/dunyanin-...-etti-40655469

Kimin umrunda ki ?

Nasıl olsa Çin Var maçin var onlardan hem daha ucuzunu getiririz .Alibaba NOKTA com nasıl olsa yerli olmadı mı ?

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İthal mal ağırlıklı ürün üreten herkes batabilir bu havada ki zaten batsın. Faiz yükselmesin. Kur yükselsin. Yerli malına rağbet olsun. Az farketmez ne kadar çok yerli o kadar iyi.

Kur arttıkça yerli malı üreten üreticilerin hatta turizmcilerin bile yüzü gülmeye başladı. Otellere rezervasyon yağıyor.

Faizin artmaması lazım. Kur nereye giderse gitsin. Bir kere ölürsün. Her gün ölmezsin. Sonra adam gibi üretirsin.

Olan BETON culara olur, bin beter olsunlar. Türkiye de 250bin resmî kayıtlı müteahhit varmış. Toplam Avrupa’nın tamamında ise 7bin müteahhit var toplamda. INDER Başkanı açıkladı BloombergHT de. Adam diyor ki ya biz işi bilmiyoruz ya Avrupa işi bilmiyor!
    devlet memuru müteahhit

avukat müteahhit

doktor müteahhit

bakkal müteahhit

cebine 300 - 400 bin koyan müteahhit.

bu sektör değişmeden, normale dönmeden ve dahi batmadan memlekette yatırım anlayışı değişmez.

12.25 fonlama işe yarıyor.. Dünde 16'dan sonra fonlama başlayınca aşağı doğru süzülüyor dolar / tl

Bugün birde 1 uzlaşmalı döviz satım ihalesi de var..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 150 milyon dolar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Bu sene batan batana. Seneye daha da çok batan olur.

Geriye sağlam sermayeli ahlaklı müteahhitler kalır. Türkiye de toplam 5bin müteahhit olmalı maksimum.

250bin müteahhit nedir yahu? Sonra diyoruz ki şehirlere ihanet ettik. 250bin sayısını 5bine düşürelim ki ihanet bitsin, şehirlerimiz tekrar güzelleşmeye başlasın!

Şimdi şehirlerimizin çoğu mezbelelik seviyesinde, hem görünüm Hem kalite olarak!

Bir Osmanlı ya bak bir bize bak! Bir Avrupa ya bak bir bize bak!

Hem kendi atalarımıza layık olamamaşız, hem de güncel bilimsel medeniyete yaklaşamamışız!

Avrupa da bina ömrü ortalama 100 sene.

Türkiye de bina ömrü ortalama 30 sene.

Yazık değil mi milli servetimize? Yazık günah!

Alıntı Originally Posted by MESUTK Yazıyı Oku
    devlet memuru müteahhit

avukat müteahhit

doktor müteahhit

bakkal müteahhit

cebine 300 - 400 bin koyan müteahhit.

bu sektör değişmeden, normale dönmeden ve dahi batmadan memlekette yatırım anlayışı değişmez.

Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •