Sayfa 443/1001 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. MB faiz falan artıramaz. Anca bir sürü türevle algıya oynamaya çalışır. Dolar roketleyip 4,44 olunca MB faizi artırır, bu harekette Bor ilçesine yol olur. Ayrıca doların nereye gideceğini tahmin etmek istiyorsanız amerikan 10 yıllıklarına bakacaksınız. Bakın dolar 3,40 da 2,00 imiş şimdi 3,96 da 2,33.

O dolar 4,44 TL olacak bende elimdeki dolarları "ekonomiye" kazandıracağım.

*fitch, "eğer abd soruşturması itibarlarında zarara yol açar ise türk bankaları negatif not baskısı görebilirler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fatih Altaylı KARAVANACI, Nasıl Oluyorda ,Hem Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hem De Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Olabiliyor ?

http://odatv.com/fatih-altayli-jolel...311171200.html

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    bu 200 milyar muhabbeti her sene var.. dönüyo da bi şekilde.. eskiden 200 dü bu sene 220 olmuş seneye 240 denir.. sonra 270..

denir denir de bi de sürekli açık veriyoruz eskiden 10 küsür denirdi şimdi 50 lerden bahsediyoruz..

benim asıl merak ettiğim bunun sınırı ne atıyorum 1 trilyon oldu bu bizim gs'nin bilançosu gibi..

nasıl alacaklar?...
    ABD bunun için (dışarıya saldıkları dolarların tahsili için) kapıya geldiklerinde dünyanın en güçlü ordusunu hazır tutuyor...

Eh biz de Aselsanın yaptıkları ve de Rusyadan alacağımız S 400 lerle icra memurunu kovalamayı düşünüyoruz galiba...

Şaka bir yana...

Devlet iç borçlar için iflas etmez. takip edilemez...Ama moratoryum diye bir müessese var.

Tek taraflı.

İtibarı yerle bir eden.

Ama mafya devletler takar mı bilemem...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dün Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'i, o böyle günlere uygun olmayan sesiyle dinledim de...

Türkiye'nin hemen her makro verisi yerinde...Bülent Ersoy'un tabiriyle alayül ala...

Biraz enflasyon çift hane ama onu da yakında tek haneye çekeceklerinin sözünü verdi.

Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum.

Kaval eşliğinde yayılan koyun gibi mutlu hissettim kendimi...

Sonra benim ayrıksı eşim geldi dürttü. Uyandırdı o tatlı rüyadan.

Yahu dedi, "herşey yerli yerindeyse, alayül alaysa, tüm bu kadar yaygara neden kopmakta. Sen de mi yurtdışı lobiler, bizi kıskanan devletler, Fetöcü kumpas olayına inanmaya başladın.Mutfak yangın yeri. Bir market alışverişi 500 lira...Verdikleri emekli parası evin suydu, elektrikti, telefondu, doğalgazdı, faturalarına yetmiyor. Bunlar ne masalı anlatıyor da sen oturmuş dinliyorsun"...

Dedim ya.

Karın mı var derdin var.

Bırakmıyorlar koyun gibi rahat yaşayalım.

Dünyanın en büyük jeneratör fabrikasına sahip olan Genpower Jeneratör için mahkeme iflas kararı verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/dunyanin-...-etti-40655469

Kimin umrunda ki ?

Nasıl olsa Çin Var maçin var onlardan hem daha ucuzunu getiririz .Alibaba NOKTA com nasıl olsa yerli olmadı mı ?

7.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    11.20 + 240 Min =15.20

15.20 ye kadar atar mı acaba yine çizginin üstüne
    Hadi..27 dakika kaldı.

8. Bazı insanlar yalnızdırlar, övülmeyi, sevilmeyi isterler. Ama gerçek hayatta çevrelerinden bunu göremezler. İnternet tamda bu iş için idealdir. Sosyal medya dedikleri ortamlarda sözüm ona tüyo vererek etraflarında insanları toplarlar. Ağam, paşam, üstadım, hocam vb. payeleri duydukça coşarlar. Ego yükseldikçe yükselir. Gün gelir eleştirilmeye hiç tahammülü olmaz ve sadece üyelere diye kilitli hesaplar açar.

Sonra zaten elinde olmayan ipleri kaybedince , işler terse döner. O na payeler düzen sahtekar- çıkarcı insanlar bu kez sövmeye başlarlar. O da nankörlükle suçlar muritlerini. Sanki hangi emekle ne verdiyse....

Bu topikte al- sat diyen de yok. Uçacak , kaçacak diyen de . Öyle kimsenin tepeden baktığı da yok, aşağılandı da yok. yani hakaret etmeden herkese açık serbest kürsü.

Sayfa 443/1001 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •